Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3227 > Politica Locala Nr. 3227 de joi, 5 martie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Cezar Preda, arătat cu degetul

articol de: (A.L.)

Acuzată în mai multe rînduri că întîrzie la ședințele la care este obligată să participe, Roberta Anastase, președintele Camerei Deputaților, se pare că a găsit o cale de a se răzbuna pe "cîrcotașii" din subordinea sa.Roberta Anastase a găsit cu cale să publice "Stenograma ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților din ziua de luni, 2 martie 2009", document din care se vede, clar, cine și la ce oră a ajuns la întrunire. Printre cei mai "întîrziați", se numără și deputatul P.D.-L., Cezar Preda, care a ajuns ultimul la ședință, conform documentului amintit, cu mai bine de 30 de minute mai tîrziu decît ora planificată pentru începere. Cu ceva timp în urmă, întîrzierea Robertei Anastase la o ședință similară a provocat un schimb dur de replici între democrat-liberalul Cezar Preda și liberalul Bogdan Olteanu. 
(A.L.)


"Fiind în acea perioadă la P.S.D., nu cunoaște..."
Deputatul liberal, George Scutaru, pare a fi deranjat de exprimarea senatorului pedelist Viorel Constantinescu, privind "vînzarea" pe care P.N.L. a făcut-o la Comunitatea Europeană, în privința intenției actualei Puteri de a repolitiza Instituția Prefectului.
"Senatorul P.D.-L. uită că transformarea prefectului în înalt funcționar public a avut loc în 2005, în timpul mandatului ministrului P.D. de Interne, Vasile Blaga, un susținător fervent al acestei decizii. Probabil, domnul Viorel Constantinescu, fiind în acea perioadă la P.S.D., nu cunoaște acest lucru", a transmis, printr-o declarație de presă sosită la redacție, deputatul liberal. În plus, George Scutaru consideră că P.D-L. și P.S.D. sînt prea preocupate "de modul în care își împart posturile" în detrimentul politicilor publice destinate cetățenilor și au politizat Departamentul de Luptă Anitifraudă, punînd în pericol obiectivitatea controlului gestionării fondurilor europene. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU