Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3218 > Politica Locala Nr. 3218 de luni, 23 februarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Social-democrații de rînd par să nu înțeleagă nimic


BOȘCODEALĂ EZITĂ SĂ-ȘI ANUNȚE CANDIDATURA LA ȘEFIA P.S.D.

Pare să fie descumpănit de intenția lui Victor Mocanu care și-a manifestat disponibilitatea de a candida și el

articol de: Doru Gheorgiade

Intenția declarată, cu jumătate de gură, de preșe­dintele Consiliului Județean, Victor Mocanu, de a candida la șefia organizației județene a P.S.D., a complicat extraordinar ecuația alegerilor viitoare. Între altele, decizia neașteptată a lui Mocanu l-a făcut pe Boșcodeală, socotit outsiderul de drept al actualului președinte, senatorul Ion Vasile, să ezite în a-și anunța ferm și public candidatura. Însă, dacă ar fi să privim pe latura oficială întreaga situație din P.S.D., observăm că, deși alegerile se apropie cu repeziciune, nici un "greu" nu a afirmat răspicat că va candida.

Ce vrea Victor Mocanu?
La sfîrșitul anului trecut, s-a format o alianță ad-hoc între oponentul oficial al lui Ion Vasile, din P.S.D., anume Constantin Boșcodeală și președintele Consiliului Județean, Victor Mocanu. Cei doi au apărut public împreună susținînd fiecare ca la Prefectură să fie propus, din partea P.S.D., Emanoil Neagu, în dauna lui Valeriu Ungureanu, susținut de Ion Vasile. Cum în acel moment erau două tabere bine conturate, se aștepta o decizie de la Centru, care nu a mai venit, iar Mocanu a plusat, încercînd să ia întreaga afacere pe cont propriu, evident, din motive personale.

Boșcodeală așteaptă să se limpezească apele
Luat prin surprindere de noul său aliat din P.S.D., Constantin Boșcodeală așteaptă să vadă cum se așează apele. Deocamdată, el nu și-a anunțat, clar și răspicat, candidatura, ci a preferat să spună că va juca pentru șefia P.S.D., dar urmează să anunțe oficial și public acest lucru. La fel a făcut și Mocanu, iar Ion Vasile, nici măcar atît. Așadar, lucrurile sînt deosebit de complicate în P.S.D. Buzău.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU