Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3207 > Politica Locala Nr. 3207 de marti, 10 februarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Sîmbătă, după o ședință de alegeri


Geta Burducea, șefă cu acte la organizatia municipala

Ea este secondată, din poziția de vicepreședinți, de Constantin Ionescu, Cristi Romanescu, Dragomir Văsîi și Faust Negru

articol de: Alex Leonte
Geta Burducea, șefă cu acte la organizatia municipala
 

Sîmbătă, departe de ochii presei, liberalii din municipiu și-au ales o nouă conducere. Geta Burducea, fost fruntaș democrat-liberal, trecut în vara anului trecut la P.N.L., a primit, în urma alegerilor, funcția de lider al organizației municipale, fiind secondată de 4 vicepreședinți.

Geta Burducea, ascensiune rapidă la liberali
Trecerea Getei Burducea, a lui Constantin Ionescu și a lui Ionel Pororo la li­berali, în vara trecută, a căzut ca o lovitură de teatru pentru democrat-li­beralii în rîndul cărora activaseră în campania electorală pentru alegerile locale. Fără a face prea mult "zgomot", la vremea respectivă democrat-liberalii fiind aliații din Consiliul Județean, liderul ­li­beral, Cristi Bîgiu, i-a integrat rapid pe cei trei noi veniți în organizația municipală a P.N.L. Nu a durat prea mult pînă cînd Geta Burducea a primit și o funcție în noua formațiune politică. Ea a fost interimar la conducerea organizației municipale, după promovarea avocatului Dorin Bădulescu ca vicepreședinte la județ. În ceea ce-l privește pe Constantin Ionescu, fost viceprimar al municipiului, el a fost desemnat candidat la un post de deputat. Numai Ionel Pororo a renunțat la funcția de consilier local fără a primi nimic în schimb.

Interimarul de ieri, președintele de azi
Sfîrșitul săptămînii trecute pare, însă, a fi pus lucrurile în ordinea firească și la organizația municipală a P.N.L., unde s-au organizat alegerile interne. În urma votului celor prezenți, Geta Burducea, interimarul de pînă mai ieri, a primit un mandat întreg de președinte al organizației municipale. Ea va fi secondată la conducerea liberalilor din Buzău de 4 vicepreședinți: Constantin Ionescu, Cristi Romanescu, Dragomir Văsîi și Faust Negru. În aceeași zi au fost aleși și cei 12 membri ai Biroului Politic Muni­cipal al P.N.L. Surpriza o constituie, desigur, funcția de vicepreședinte dobîndită de Cristi Romanescu, avînd în vedere scandalul "Sebastian", iscat în timpul Olimpiadei de la Beijing, atunci cînd el a fost trimis în justiție de C.N.S.A.S., pe motiv că ar fi colaborat cu Securitatea.

Cristi Bîgiu: "Mai multă vigoare"
Eveniment important pentru libe­ralii municipiului, alegerile au fost supravegheate de președintele Filialei Teritoriale a P.N.L. Buzău, senatorul Cristi Bîgiu, însoțit de deputatul George Scutaru. După derularea întregului proces electoral din interiorul organizației municipale, Bîgiu a apreciat că are încredere că noua echipă de conducere va aduce "mai multă vigoare" în rîndul liberalilor buzoieni și consideră că schimbarea va face ca P.N.L. să "mobilizeze" mai bine electoratul, fapt care se va vedea la alegerile viitoare, mai întîi cele europarlamentare și apoi cele prezidențiale.

 

COMENTARII

kenndey:
v-ati scos :)))
d-na burducea ,alaturi de ceilalti "disidenti" ,a facut o alegere destul de neinspirata....sigur,dansa a devenit lider al organizatiei pnl,dar restul ce s-a intamplat cu ei/ bebe a luat clasa de la un adrian burducea aparut relativ recent pe firmamentul politicii locale buzoiene...apropo,sa stiti ca noua conducere tanara a PD-L (radu,iovan si ceilalti) se descurca de minune....vedem peste doar cateva luni cine a ales bine si cine nu.
haritina:
Mai multa vigoare?!
De ce oare s-a intamplat departe de ochii presei?!

Cu ceva timp in urma, cand a demisionat din PD-L, in Gardianul am citit:

Geta Burducea a declarat, ieri, ca demisiile au fost determinate de faptul ca

“PD-L a devenit un partid surogat, care nu mai e nici democrat, nici liberal, dupa fuziunea cu PLD”.

Se intelege ca fosta PD-ista a parasit PD dezamagita ca L-ul din coada ii transformase PD-ul in "surogat".

Interesant cum aceasta "dezamagire" a transformat-o pe democrata ...direct in liderul PNL.In ce-l priveste pe Ionescu, ma intreb cand a parasit APR pentru PD se simtea mai aproape de PNL?!

Oricum, doresc succes liberalilor din PNL.
Viespea buzoiana:
TRADAREA pripasilor "liberali"
In sfarsit ,acum putem spune cu siguranta ca avem dovada faptului ca filiala PNL Buzau este o anexa a PSD si PDL,infiltrata cu tot felul de fosti securisti,turnatori la securitate,fosti politruci comunisti si alte lichele numite pompos "oameni de afaceri",care nu urmaresc altceva decat distrugerea PNL.Pana cand acest "cuib de naparci" care este PNL Buzau la aceasta ora nu va fi inlaturat ,sfatuiesc pe adevaratii liberali din judet sa nu mai acorde nici un sprijin organizatiei judetene a "PNL" si sa nu mai participe la votul pentru europarlamentare si apoi la cele prezidentiale.O organizatie care promoveaza "traseistii politici" si "vanatorii de ciolan" nu poate reprezenta oamenii corecti si cinstiti din PNL.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU