Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3192 > Politica Locala Nr. 3192 de vineri, 23 ianuarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Va fi sau nu va fi


O nouă majoritate în Consiliul Județean?

Președintele social-democraților de la Buzău, senatorul Ion Vasile, susține că partenerii de guvernare nu au formulat o solicitare oficială

articol de: (A.L.)

Organizația județeană a P.S.D. Buzău, condusă de senatorul Ion Vasile, consideră că afirmațiile privind constituirea unei noi majorități în Consiliul Județean, făcute de "diverse persoane, în afara structurilor politice ale partidului", nu au o bază reală.
"Dorim să informăm în mod oficial opinia publică că nu exis­tă nici o prevedere în legătură cu tema sus menționată în protocolul încheiat la nivel național între P.S.D. și P.D.-L.", se arată într-un comunicat de presă al social-democraților de la Buzău, cu precizarea că "nu există nici un fel de solicitare oficială a unuia dintre cele două partide aflate la guvernare", pentru o asemenea acțiune. Mai mult, comunicatul pesediștilor arată că "nu există nici un fel de mandatare a vreunui lider politic din organizația P.S.D. Buzău pentru a negocia o asemenea situație".
Este prima dată cînd senatorul P.S.D. Ion Vasile, liderul organizației județene, se pare că ia atitudine față de afirmațiile președintelui Consiliului Județean, Victor Mocanu, în ceea ce privește funcțiile de vicepreședinte al "miniparlamentului local".
În plus, modul în care este formulat comunicatul pare a fi și un avertisment pentru democrat-liberalul Cezar Preda, care a făcut, la rîndul lui, afirmații privind o nouă majoritate în Consiliul Județean. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Precampania pentru prezidențiale a ajuns, la Buzău, în faza "măscăritul bannerelor"

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU