Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3158 > Politica Locala Nr. 3158 de sambata, 6 decembrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Perdanții din 30 noiembrie


Cîștigătorii de funcții în București?

Președintele P.D.-L. Buzău, deputatul Cezar Preda, susține că își va sprijini foștii candidați, rămași în afara Parlamentului, pentru funcții în aparatul de stat

articol de: (A.L.)

Democrat-liberalul Cezar Preda, președintele organizației județene, dar și vicepreședinte al partidului la nivel național, crede că, din campania electorală a rezultat că formațiunea sa politică a prezentat la Buzău oameni de calitate, care ar putea să fie promovați în structurile centrale ale statului, fiecare pe domeniul său de competențe.
"Avem oameni pregătiți, care trebuie să ocupe nivelul 1 sau 2 al conducerii României, fie că e ministru, fie că e secretar de stat. Grațiela Iordache va fi susținută de noi cu toată puterea pentru o funcție de secretar de stat sau șef de agenție din zona economică. Cici Manolescu, pentru rezultatele pe care le-a avut, va fi susținută pentru tot ceea ce înseamnă asistență socială și protecția copilului, la nivel național. Anghel Ovidiu va fi susținut pentru conducerea Poștei sau alte funcții care ne vor reveni aici, în administrația locală. Adi Burducea va fi sprijinit pentru Agenția de reglementare în telecomunicații. Paul Beganu va fi susținut pentru o funcție importantă în administrația locală sau la nivel central în domeniul silvic", a afirmat președintele democrat-liberalilor de la Buzău, Cezar Preda.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU