Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3150 > Politica Locala Nr. 3150 de joi, 27 noiembrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Cadouri de tot felul

O altă categorie de incidente electorale o constituie, cum altfel, cadourile de tot felul date de echipele candidaților și primite de alegători. Asemenea fapte s-au petrecut recent în municipiul Rîmnicu Sărat, în orașul Nehoiu și în comunele Poșta Cîlnău și Odăile. Cadourile se întind de la produse alimentare și de îmbrăcăminte, pînă la gălețile din plastic, acceptate în campania pentru alegerile locale din vară.
(A.L.)

Prea slobozi la gură
Apropierea punctului culminant al campaniei, alegerile de duminică, a adus intensificarea acțiunilor, dar și a încălcărilor legislației. E drept, că violențe s-au înregistrat numai la Padina, unde o caravană electorală a fost agresată verbal de simpatizanții altei formațiuni politice. Polițiștii i-au amendat cu cîte 1.000 de lei pe cetățenii "prea slobozi la gură".
(A.L.)

Sacoșa din magazin
Un fapt inedit se pare a fi cel din localitatea Scorțoasa, unde un control de fond menit combaterii activităților comerciale ilicite a scos la iveală, în două magazine de pe raza comunei, existența faimoaselor sacoșe electorale, dar și a listelor cu numele celor la care trebuiau să ajungă. În cauză s-a înregistrat un dosal penal, dar cercetările pentru identificarea tuturor celor implicați sînt în plină desfășurare.
(A.L.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Precampania pentru prezidențiale a ajuns, la Buzău, în faza "măscăritul bannerelor"

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU