Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3089 > Politica Locala Nr. 3089 de miercuri, 17 septembrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
Stolo, mapa la control !

de Radu Tudor
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

DOCTORE, DĂ-I ÎNAINTE CĂ NE PLACE CUM VĂ MAZILIȚI!

articol de: Alex Leonte

Senatorul P.S.D. Ion Vasile, patron al unei televi-ziuni locale, a pus la cale o campanie TV prin care, chipurile, vrea să demonstreze că municipalitatea girează impunerea unor taxe aberante, precum cea pentru apa meteorică. Însă, cel vizat de campanie este adversarul său politic din interiorul partidului, prim-vicepreședintele organizației județene social-democrate, primarul Constantin Boșcodeală.
De altfel, la respectiva televiziune, buletinele de știri se deschid, în fiecare zi, cu evenimentele negative, de care, în subsidiar, este de vină, fără excepție, municipalitatea. Desigur, există mari pro-bleme edilitare, iar taxa pentru apa meteorică pare aberantă. În realitate, taxa respectivă se plătește peste tot, numai că la noi sistemul de facturare este suspect.

E bună credință?
Orice om de bună credință admite că toate serviciile prestate de oricine trebuie plătite. La fel și serviciile de canalizare. Peste tot, în lumea civilizată, serviciile de canalizare se plătesc, iar Uniunea Europeană a cerut, în mod expres, ca sistemele edilitare, indiferent unde sînt ele, să subziste pe baze exclusiv economice. Din capul locului trebuie spus că noi nu susținem introducerea unor taxe, nici aberante și nici de alt fel, dar o societate sănătoasă se bazează pe adunarea taxelor și impozitelor. Cum sînt ele percepute și banii rezultați gestionați, e o altă chestiune.

 

COMENTARII

YO:
hotii striga hotii
Doctore vreau sa-ti aduc aminte(daca cumva ai amnezie)ca taxa pe apa de ploaie a dat-o guvernul Nastase(ministru de interne era O.Cosmanca care contrasemneaza hotararea de guvern nr.1591/2002).Pentru buzoieni trebuie sa stie ca aceasta Companie de apa in frunte cu Tescaru aplica taxa pe apa meteorica fara baza legala(pretul nu este stabilit in Consiliul Local Municipal-vazi ultima factura).Asa ca doctore pune mata de-o sedinta PSD,amesteca si iar amesteca si cu mana primarului trage biletelul pe care sa scrie anularea acestei taxe.Nu de alta dar buzoienii te urmaresc daca vei candida si nu-ti va pune stampila.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU