Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3080 > Politica Locala Nr. 3080 de sambata, 6 septembrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Ion Vasile zice că se duce acasă

articol de: Alex Leonte

Luptele interne din P.S.D. Buzău se pare că au intrat într-o nouă fază, după ce două știri și-au făcut, cu greu, apariția dinspre București. Prima spunea că președintele partidului, Mircea Geoană, s-a hotărît să pună în competiție cele două grupări de la Buzău, în timp ce a doua anunța că social-democrații de la Buzău vor trebui să cedeze două locuri de candidați uninominali unor persoane stabilite de la Centru. Ambele variante sînt, însă, respinse de președintele P.S.D. Buzău, senatorul Ion Vasile, care se pare că se bazează numai pe Statutul partidului, în demersul său.

Singurul sprijin, Statutul partidului
Conflictul în care se pare că a intrat președintele organizației județene a P.S.D., senatorul Ion Vasile, cu liderii de la Centru, în privința stabilirii candidaturilor de la Buzău, l-au făcut să declare că trebuie respectată democrația internă de partid. "Sper că statutul va fi respectat și nu se vor da interpretări diverse unor articole. E destul să nu respecți o singură prevedere și întregul eșafod se prăbușește. Nu putem lăsa la discreția oricui, un singur om sau doi trei oameni să hotărască, pentru că dispare elementul de democrație internă de partid", a explicat senatorul Ion Vasile.

De două ori "niet" imixtiunii de la Centru
Senatorul Ion Vasile nu s-a arătat dispus să cedeze mai mult de un loc de candidat uninominal pentru viitorul Parlament, către ceea ce, cu ceva timp în urmă, numea "obligații ale partidului". "Aud că nu știu ce surse de prin București au aranjat deja că au două locuri la Buzău. Vă spun, fără nici un fel de reținere: <<niet>>. Că va hotărî, aici, nu știu cine, candidaturile. Vreau să vă spun, din nou: <<niet>>. Aici hotărăște reglementarea din Statut și cine îl încalcă se regăsește în afara partidului", a avertizat președintele pesedist conducerea Centrală.

Amenințări cu "plecarea acasă"
Mai mult, în condițiile în care i s-ar impune candidaturi multiple de la Centru, președintele pesediștilor din județ, s-a arătat și mai intransigent, amenințînd cu plecarea din partid.
"Plecăm noi acasă. Ne vedem de treburile noastre, că mai avem și alte obligații în viața asta de toate zilele. Ca să nu spun că mai sînt și alte partide, care n-au găsit candidați", a afirmat Ion Vasile. El a precizat că afirmațiile făcute sînt și un mesaj pentru "niște băieți care gîndesc ei că nu știu ce se întîmplă pe aici" prin județul Buzău.

 

COMENTARII

YO:
apus de mandat
Chiar bre nea Vasile,ce ar fi daca ai pleca acasa?Suma ti-ai facut-o(din 1990 in coace);sau nu te-ai saturat?dar intelege ca electorarul s-a saturat de tine.Cand mi-aduc aminte ce atitudine aveai fata de jurnalisti in perioada cand prefect ,te rog pleaca acasa mai repede.
prietenul lui ion vasile:
fripturisti?
ion vasile nu pleaca pentru ca nu este un fripturist .

ma intreb pe unde vor migra unii dupa alegeri, ce se va intampla cu unul sau altul daca nu prinde vreun post?
jurnalistu:
Ion Vasile, "niet!"
Ion Vasile este la apus. Cariera sa politica e terminata, pentru ca mintea ii este plecata cu sorcova.

Auzi minunatie, cica sunt locuri la alte partide care n-au candidati? Nici dracu n-o sa-l ia p-asta pe liste!

Alo, doctore, concediaza-ti confidenta! Te conduce prost.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU