Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3007 > Politica Locala Nr. 3007 de vineri, 13 iunie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
Anticipate în 2009

de Radu TUDOR
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Cezar Preda îl sustine pe Boscodeală

articol de: A.L.

Liderul democrat-liberalilor de la Buzău, deputatul Cezar Preda, și-a făcut publică, ieri, poziția pe care o va adopta de acum încolo în relațiile cu primarul Buzăului, social democratul Constantin Boșcodeală. Președintele P.D.-L., Cezar Preda, a declarat ferm că pe viitor îl va susține necondiționat pe Boșcodeală, pentru că dorește ca buzoienii să beneficieze în anii următori de fondurile europene.

Sprijin pentru Boșcodeală...
Cezar Preda, președintele democrat-liberalilor din județul Buzău, crede că periodic ar trebui organizate întîlniri ale parlamentarilor județului cu primarul municipiului, pentru a stabili direcții de acțiune unitare. "Cred că se impune ca, lunar, eu și șeful consilierilor Partidului Democrat-Liberal, din cadrul Consiliului Local, să ne întîlnim cu primarul municipiului și să vedem exact ce pot face eu la nivel parlamentar, astfel ca municipiul Buzău să poată să beneficieze de proiectele pe care le-a promis primarul și nu numai. Am să vorbesc și cu colegii liberali, în așa fel ca unitățile militare să treacă în administrarea Consiliului Local Municipal", a afirmat Cezar Preda, care, în acest fel, și-a arătat sprijinul pentru primarul Boșcodeală.

... sprijin pentru proiectele buzoienilor...
Liderul democrat-li­beral a adăugat, în același context, că va încerca, folosind posibilitățile funcției de deputat, să atragă  investitori care să contribuie, prin afacerile lor, la dezvoltarea orașului. "Voi căuta să ajut și să aduc investitori străini pentru ca acele parcări mari din zona centrală să le realizăm într-un parteneriat public privat sau în niște condiții foarte avantajoase de credit-furnizor, ca primarul municipiului Buzău să reușească să rezolve o problemă foarte importantă, cea a traficului și a parcărilor", a declarat Preda, care susține că este dispus să sprijine, prin toate mijloacele de care dispune, realizarea proiectelor realizate în interesul buzoienilor cu fonduri europene. El a atras atenția că numai în următorii 5 ani putem beneficia de aceste fonduri.

... dar fără Ion Vasile
Chiar dacă și-a declarat sprijinul necondiționat față de primarul Constantin Boșcodeală, de la care nu așteaptă nici funcții de viceprimar nici altele în instituții sau societăți pendinte de Primărie, deputatul Cezar Preda a precizat ferm că nu va negocia niciodată cu șeful pesediștilor buzoieni, senatorul Ion Vasile. "Nu am să negociez niciodată cu senatorul Ion Vasile, pentru că nu am ce să negociez, iar cu primarul Constantin Boșcodeală, ca om politic, nu am avut discuții și negocieri pentru că nu cred că trebuie să negociem nimic, decît interesul Buzăului", a spus Cezar Preda, care se pare că încearcă să provoace o ruptură în P.S.D., separîndu-l pe Constantin Boșcodeală de șeful său politic, senatorul Ion Vasile.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU