Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2992 > Politica Locala Nr. 2992 de marti, 27 mai 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
Paiul din ochiul fratelui

de Bogdan CHIRIEAC
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

P.N.L. merge pana in panzele albe cu scandalul transportatorilor

articol de: A.L.

Vicepreședintele Senatului, Norica Nicolai, a exprimat decizia peneliștilor de a merge pînă la capăt în scandalul modificării traseelor. Duminică, ea a spus că va face plîngere penală pentru lămurirea acestui subiect. 

"Vom face plîngere penală"
Referindu-se la "scandalul traseelor", ieșit la iveală în plină campanie electorală, scandal prin care liberalii îl acuză pe Victor Mocanu de modificarea unei Hotărîri a Consiliului Județean, prin care ar fi favorizat anumiți transportatori în schimbul unor servicii electorale de campanie, senatorul P.N.L., Norica Nicolai, aflată duminică la Buzău, a declarat că situația urmează a fi cercetată de Parchet. "Noi vom face o plîngere penală pentru că ceea ce a făcut domnul președinte este infracțiune, este infracțiune de fals și uz de fals. În măsura în care se va stabili, probabil că vor fi și alte infracțiuni de corupție, pentru că nu a făcut acest fals doar pentru a mîngîia pe creștet o firmă, ci pentru beneficiile pe care le are în această perioadă de campanie electorală", a declarat senatorul liberal Norica Nicolai, care susține că acesta este "comportamentul standard al P.S.D." în toată țara.

"Să prezinte, înainte de 1 iunie, sponsorizările"
Demonstrînd că sînt dispuși să exploateze la maximum "scandalul traseelor", liberalii de la Buzău, în frunte cu vicepreședintele P.N.L. Central, Norica Nicolai, îi solicită lui Victor Mocanu, candidatul P.S.D. la șefia Consiliului Județean, să-și facă publice sponsorizările de campanie.
"Îi cer public domnului Mocanu să prezinte, înainte de 1 iunie, sponsorizările pe care domnia sa le-a primit în susținerea campaniei electorale, pentru a putea fi siguri că în urma acestui fals nu a beneficiat și de alte venituri, în afară de faptul că firmele îi fac campanie pe gratis, în sensul că-i transportă materialele publicitare", a afirmat Norica Nicolai.

N-a scăpat nimeni necriticat
Nici ceilalți contracandidați semnificativi ai celor doi liberali lansați în lupta electorală, Mateeșescu - pentru șefia Consiliului Județean - și Romanescu - pentru fotoliul din Palatul Comunal - n-au scăpat fără critici directe. Norica Nicolai l-a catalogat pe Cezar Preda drept un candidat care "se preocupă de Buzău prin corespondență", pe Constantin Ionescu l-a apreciat ca avînd o "poziție delicată", din cauza relațiilor cu P.S.D., în timp ce Constantin Boșcodeală este "eternul candidat P.S.D., A.P.R. și ce-o mai fi fost".

 

COMENTARII

radu:
VOX POPULI
Mai frate Noricuta se pricepe la toate.Scuipa in stanga pe VICTOR ,in dreapta pe CEZAR si dintr-o pozitie

"delicata"pe IONESCU.

Asa de bine a desfasurat activitatea de procuror (mare

macar)pe timpul impuscatului

incat l-a determinat pe carmaciul BASE s-o arunce peste bordul Ministerului de Justitie.Cu ochelarii pe nas(

ce importanta-si da)in forul legislativ al tarii pune, cu nerusinare,o nepoata sa voteze in locul ei (asta n-o

fi tot infractiune?).

Liberalilor ia sa va face-ti voi un bilant al activitatii si incepe-ti cu primavara lui 2005 cand motociclistul sef Tariceanu,

aflat in zona inundata cu costum la patru ace, se rastea la o biata femeie .

Acum a venit sa-l sprijine pe PRM-istul Mateesescu sa nu cumva sa cada.De opt ani ca vicepres.n-a venit cu niciun proiect pentru cetatenii BUZAULUI iar acum zice ca" v-a fi un factor de

echilibru".Ca traseist politic se pricepe si la traseele auto.El a facut practica timp de opt ani la consiliul jud.pe banii nostri

cu rezultate mediocre iar acum a inceput sa n-e abureasca.

Votantul de azi nu m-ai poate fi pacalit.
shark:
"Agramaticalitati" forumiste
mai nenea radule, mai intai invatza limba romana si apoi posteaza comentarii pe forum (Ex: nu "m-ai" poate - JENANT)
Diana:
Cate nu se fac in Buzau!
BUZAUL ESTE PLIN DE CORUPTI, S-AU FACUT ATATEA AFACERI MURDARE! TOTI OAMENII POLITICI DIN BUZAU SUNT SUPER CORUPTI!! AR TREBUI TOTI ANCHETATI!
claudiu:
tineri demolati caracatita
fratilor scoteti-i din politica si trimiteti-i la pensie pe brontozaurii cu solzi bolsevici, psd-isti inveterati in nepotisme de tip ion vasile straton, ciolacu, david, mocanu, boscodeala. darimati caractita de rude, frati, fii, frati, surori, nepotei, veri din primaria buzau. unde sa mai se angajeze tinerii capabili daca primaria e plina de rude??? de absolventi de stefan gheorghiu tip ene nicolae?? dat-i un vot lu ene nicolae duminica!!! trimiteti-l si pe el acasa!!! Cite spatii are ciolacu in piata??? Cum le-a obtinut??? Bazindu-se pe votul dat de buzau psd-ului asa le-a obtinut!!! Toata familia lui ciolacu si generatiile viitoare sunt aranjate cu spatiile alea !! fiti destepti!!! ca nu or fi numa pensionari in buzaul asta. ei se duc la vot dimineata si voteaza PSD, dar poate seara vor merge tinerii si ii vor demola pe alde ene si compania!!!
Beni:
dovezi
De unde stii? Ai dovezi? Nu e chiar asa!
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Ambulatoriul Spitalului Județean, dotat cu aparatură ultramodernă
Cît ar trebui să plătească buzoienii pentru o gigacalorie

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU