Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2973 > Politica Locala Nr. 2973 de luni, 5 mai 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
Rusia scăldată în sînge de Arghezi (4)

de Ion CRISTOIU
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

A început nebunia electorală

articol de: A.L.

De trei zile a început, oficial, campania electorală, dar formațiunile politice înscrise în competiție nu se grăbesc să organizeze acțiuni de promovare a propriilor candidați. Singura schimbare, de la începutul campaniei, este "pavoazarea" panourilor electorale cu chipuri mai mult sau mai puțin cunoscute electoratului, dar asta nu mai impresionează pe nimeni, pentru că asemenea imagini au împodobit municipiul cu mai mult timp înainte de declanșarea oficială a campaniei, mai ales după ce Biroul Electoral Municipal a "decretat" că legea nu prevede sancțiuni pentru asemenea manifestări.

P.R.M., primulpe buletinul de vot
Biroul Electoral Județean Buzău a stabilit, în cursul săptămînii trecute, ordinea în care vor fi trecute, pe buletinele de vot, cele cinci partide parlamentare, dar și cele 10 partide neparlamentare, participante la alegerile locale din 1 iunie. Tragerea la sorți a poziției de pe buletinul de vot a scos pe primele locuri, în ordine, Partidul România Mare, Partidul Social Democrat, Partidul Național Liberal, Partidul Conservator și Partidul Democrat-Liberal, care sînt, de fapt, și singurele formațiuni politice care au liste complete pentru Consiliul Județean și pentru cele 87 de primării din județ.
În continuarea buletinului de vot, urmează, în ordinea stabilită de tragerea la sorți, cele 10 partide neparlamentare și un candidat independent.

1 Mai tradițional, în parcul Crîng
Primarul P.S.D., Constantin Boșcodeală, candidat pentru un nou mandat, le-a adus buzoienilor, de 1 Mai, o petrecere în parcul Crîng. Berea și micii au fost la mare căutare, dar comercianții au făcut față cererilor, în timp ce muzica, pentru toate gusturile, a condimentat din plin distracția pînă seara tîrziu. Sute de buzoieni au petrecut ziua muncii după tradiție: mici sfîrîind pe grătare și bere după puteri și poftă. Totul în parcul Crîng, alături de formații și soliști de top. Cei mai aplaudați au fost soliștii buzoieni, dar și cîteva vedete de top ale muzicii românești. Spectacolul a mers la inima buzoienilor. Fie că au stat liniștiți pe bănci sau au gustat berea și micii, fie că s-au apropiat de scenă și au dansat, toți cei prezenți au fost de acord că Ziua Muncii trebuia sărbătorită cu o petrecere.

Sărbătoare prin muncă, în cartierul Poștă
De 1 Mai, candidații liberali la șefia Primăriei și a Consliulului Județean, Cristian Romanescu și Ioan Caton Mateeșescu, secondați de o adevărată armată de tineri înarmați cu pensule și vopseluri, au schimbat aspectul unui parc de joacă din cartierul Poștă. În numai cîteva ore, pensulele și vopseaua au făcut minuni, iar leagănele, balansoarele și toboganele au devenit de nerecunoscut. Cei mai fericiți de o asemenea schimbare au fost copiii, însă pentru ei s-au bucurat și părinții.

 

COMENTARII

rasfatzika:
penibil...
Daca buzoienii sunt atat de naivi incat sa cada in plasa unor politicieni care se prefac ca fac ceva pentru comunitate, atunci isi merita soarta. Vor mai sta inca 4 ani cu aceleasi strazi prapadite, iar siguranta in oras va fi ca si inexistenta. Voi decideti...
Bravo:
slabi candidati
Eu unul am decis. Tot Bosco voi vota. Are proiecte. Ceilalti sunt slabi rau de tot. Mai ales Romanescu si Salcutel, ala!
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU