Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2920 > Politica Locala Nr. 2920 de miercuri, 27 februarie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
Germania, cu tunurile pe Elvežia

de Bogdan CHIRIEAC
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Guvernul, atacat electoral

articol de: Alex LEONTE
Guvernul Tăriceanu primeşte critici din tot mai multe direcţii. După succesul pe care l-au avut săptămāna trecută īn Camera Deputaţilor cu o moţiune simplă contra taxei auto, parlamentarii democrat-liberali au pregătit o moţiune de cenzură pe aceeaşi temă. Īn acelaşi timp, P.S.D. vine cu o moţiune simplă pe tema scăderii nivelului de trai al romānilor. Iniţiatorii cer stoparea majorării preţului la gazele naturale din producţia internă, protejarea cetăţenilor cu venituri mici, precum şi prezentarea īn Parlament a unui program naţional actualizat de luptă īmpotriva sărăciei.

Altă moţiune marca P.D.-L.
Liderii P.D.-L. se aşteaptă ca formaţiunile politice care, săptămīna trecută, au votat moţiunea simplă să o susţină şi pe cea de cenzură. De această dată se pune accent deosebit pe restituirea banilor tuturor celor care au apucat să plătească taxa incriminată. "Vom depune o moţiune de cenzură care va conduce la căderea Guvernului", a spus deputatul Graţiela Iordache, care a solicitat conducerii partidului să activeze īn organizaţia de la Buzău. Ea s-a arătat nemulţumită că Guvernul nu doreşte restituirea banilor.

Social-democraţii, nemulţumiţi de sărăcie
Nici social-democraţii nu se arată mulţumiţi de activitatea Guvernului, chiar dacă negocierile cu liberalii se pare că au mers bine şi īşi arată, la rīndul lor, intenţia de a depune o moţiune, de această dată una simplă. Iniţiatorii cer stoparea majorării preţului la gazele naturale din producţia internă, protejarea cetăţenilor cu venituri mici, precum şi prezentarea īn Parlament a unui program naţional actualizat de luptă īmpotriva sărăciei. De altfel, senatorul Ion Vasile, preşedintele pesediştilor judeţului Buzău, s-a arătat, īn numeroase rīnduri, nemulţumit de "starea de sărăcie" īn care trăieşte majoritatea populaţiei şi a cerut urgente măsuri de redresare a situaţiei.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU