Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2779 > Politica Locala Nr. 2779 de joi, 6 septembrie 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 6

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Pedista Florina Stoian şi familia, mici contribuabili, mari datornici

articol de: Alex LEONTE
Consilierul municipal P.D. Florina Stoian, cea care nu pierde nici o ocazie de a critica, īn plenul şedinţelor C.L.M., orice tentativă de īncălcare a legii sau de cheltuire nechibzuită a banului public, este, ea īnsăşi, īn topul datornicilor la stat. Īn calitatea sa de asociat cu 50% din acţiuni la firma SCORPION EXIM S.R.L., acest arhanghel anticorupţie cu fustă a acumulat, īmpreună cu soţul ei Ştefan, coacţionar la societatea citată, nu mai puţin de 6,57 miliarde de lei vechi la toate cele 4 bugete ale statului. Firma soţilor Ştefan şi Florina Stoian are, potrivit site-ului oficial al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (A.N.A.F.), datorii şi restanţe după cum arată tabelul alăturat.

Ruşinică, ruşinică!!!
Suma extraordinar de mare dezvăluie, fără dubii, modul īn care gīndeşte, din punct de vedere al evoluţiei sănătoase al unei firme, īntr-o economie de piaţă, doamna Florina Stoian. Cu o asemenea datorie neplătită la stat, un om cu o minimă cultură faţă de ideea de contribuabil ar trebui să intre īn pămīnt de ruşine. Evident, nu e cazul Florinei Stoian, care se erijează, adesea, īn purtătorul de cuvīnt al partidului, atunci cīnd P.D. consideră că un afacerist sau altul păgubeşte comunitatea. Or, ea, de ani de zile, frustrează bugetul statului de miliarde şi miliarde de lei, bani cu care inclusiv comunitatea locală s-ar fi putut dezvolta. Acum finanţele au declanşat procedura de executare silită.

Vinovaţii
Desigur, şi pentru aceste dezvăluiri, tot ziariştii sīnt vinovaţi, aşa cum, īn obtuza ei viziune, a spus īn public că sīnt răspunzători şi de moartea fostului director al secţiei Buzău a "Drumurilor Judeţene", despre care "idioţii din presă" ar fi scris că stătea ilegal īn concediu medical. Acum "Finanţele" au declanşat procedura de executare silită.

 

COMENTARII

sabin:
cacialma
preda si gasca lui a venit la buzoieni oferindu-ne o mare cacialma.cea mai mare cacialma este el urmat de baietii si fetitele lui din pd care nu sunt in stare sa lege o vorba dar sa mai conceapa ceva pentru noi.pentru ei concep orice daca iese ceva.
membru pd:
cine este doamna stoian?
cine este doamna stoian?

este doamna care facea sesizari pe la dna?

noi nu uitam!!!!
coman:
vai de voi
care e mai bun stoian florina care nu stie sa lege doua vorbe sau ion vasile care are zeci de hectare de teren in intravilanul mun. Buzau si al Vernestiului????si daca e vorba de gasti ale PD, atunci ce sa mai vorbim despre gasca PSD-ului : ion vasile, ciolacu marcel, dobrica care impreuna detin mai toate terenurile de zeci de milioane de euro din jurul mun. Buzau?

aporpos in curind dobrica va taia si padurea de linga vama Buzau, padure care are rol si de filtru de praf si de plamin al orasului, si va vinde terenul la nu stiu ce firma , si iata alt PSD-ist milionar in euro din terenuri, si voi va vaiati ca PD-ul fura. cine are mai multe terenuri: PSD sau PD?
cetatean:
nu intelegem?!?
ce rol are ion vasile,ciolacu,dobrica in comentarea acestui articol?

INCOERENTA TOTALA IN COMENTAREA ACESTUI ARTICOL..

sau,cine stie,ai fost un apropiat al psd-ului si...nu mai esti.
sorin:
pentru cetatean
da nene am fost si cu mine vor pleca multi pentru ca voi nu maireprezentati buzoienii ci doar sleahta voastra-sistem inchis-
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se īntīmplć la Buzću

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU