Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2779 > Politica Locala Nr. 2779 de joi, 6 septembrie 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 6

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Lucrările din Poştă trebuiau finalizate la 31 mai

articol de: (A.L.)
Valerian Ţuclea, preşedintele P.C. Buzău, consideră că depăşirea termenului de finalizare a lucrărilor de modernizare a infrastructurii din cartierul Poştă pune în pericol continuarea finanţării programului ISPA. "În cartierul Poştă, lucrările trebuiau terminate pînă în data de 31 mai. Ele nu sînt aproape de finalizare nici în acest moment. Am solicitat termenele de finalizare de la instituţiile europene şi am intrat în posesia lor, dar nu le pun la dispoziţia presei pentru că această obligaţie îi revine primarului Constantin Boşcodeală. El are toate aceste date şi le ţine <<la secret>>, nu vrea să le facă publice", a declarat conservatorul Ţuclea. Preşedintele PC Buzău susţine că, la solicitarea sa, Primăria Buzău i-a furnizat date incomplete privind termenele de finalizare şi costurile pentru fiecare stradă în parte. Anterior, Ţuclea a efectuat o vizită în cartierul Poştă şi a constatat că lucrările executate nu sînt funcţionale şi oame­nii, nemulţumiţi, aşteaptă finalizarea programului, fiind dezinformaţi în ceea ce priveşte termenele de execuţie şi finalizare a lucrărilor.

 

COMENTARII

vasile ion:
bataie de joc
pai doar nu merge boscodeala cu cele doua bmw ale sale pe acolo!ce i-l intereseaza,vacante in las vegas,paris si mai stim noi pe unde!dupa 12 ani de mandat nu afost nici macar in stare sa vopseasca palatu sau sa faca si el o strada de la un cap la altu!inconjurat de ligai si slugi,gras,gelat isi vede de treaba in a se inbogati fara limite el si clica lui!la tribuna oficiala la gloria si la belagio(hotel de fitze ) in fata in las vegas merge,in noroaiele din cartieru posta este prea mult pt costumele lui armani de 1000 de euro minim.votati-l fratilor pana moare!altu nu ne mai trebuie!
andrei:
oare?
intrebare:era cineva in stare sa faca ceva in afara de boscodeala in cele 2 cartiere?

toata lumea a promis,consilierii de la dreapta la stanga,parlamentari de la dreapta la stanga si se pare ca boscodeala a facut ceva,ok.?

altii(parlamentar 'iubit') , au promis ca intr-un an va exista cale de acces directa cartierul mihai viteazu-centru.s-a realizat ceva?

a mai trecut pe acolo?

nici macar prin posta nu a mai trecut?!?

atunci,se pune intrebarea:noi cu cine votam?
relu:
trancaneala=boscodeala
frate andrei boscioneala asta sta primar de aproape 12 ani ,cat sa mai asteptam noi cei din posta cu astfel de imbuibati.trebuie sa gasim o alternativa ca baiatul asta care ne pacaleste ca este certat cu ion vasile dar ei trag la greu pe turta lor.
neagu:
alt membru psd
alt membru psd din 'cartierul posta' si-a exprimat parerea neavand nici-o legatura cu articolul.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU