Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2775 > Politica Locala Nr. 2775 de sambata, 1 septembrie 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 5

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Senatorul Ion Vasile s-a căptuşit cu şef nou de la Centru

articol de: Doru GHEORGHIADE
Senatorul Ion Vasile, preşedintele organizaţiei judeţede a P.S.D Buzău, are un nou şef de zonă, īn prezenţa lui Ioan Stan, vicepreşedinte la Centru  şi secretar al Comisiei Parlamentare de Control a Activităţii S.R.I. Deputatul Ioan Stan este şi şef P.S.D. pe judeţ, la Dīmboviţa, şi răspunde, iată, de Buzău din partea vice­preşedinţilor P.S.D., părīnd hotărīt să pună piciorul īn prag.

Amabilitate rigidă
Fruntaşul P.S.D. a venit la Buzău să participe la inaugurarea sediului reabilitat al organizaţiei de Femei şi Tineret a social - democraţilor de pe B-dul Unirii Nord. Atmosfera care a răzbătut din īntreaga īntīlnire a fost una de amabilitate rigidă, semn că relaţiile dintre Ion Vasile şi deputatul Ioan Stan sīnt, dacă nu neutre, măcar pe cale să se lege. De altfel, Stan a precizat oficial īn cadrul conferinţei de presă susţinută īn noul sediu că abia vineri s-au purtat primele discuţii īntre şefii organizaţiei de la Buzău şi trimisul Bucureştilor la nivel de zonă.

Deputatul Stan, despre strategie
Cu această ocazie, deputatul Ioan Stan, care se ocupă şi de judeţul Călăraşi, a spus că īn discuţiile care au precedat īntīlnirea cu mass- media  s-au adus la cunoştinţă noile directe trasate īn vederea susţinerii viitoarelor campanii pentru alegeri. Īn acest context, Ioan Stan a explicat care sīnt noile strategii privind eventualele politici de alianţă, dar şi alte aspecte precum "depăşirea eventualelor dificultăţi īn planul or­ga­nizaţiilor teritoriale astfel īncīt să nu existe surprize neplăcute īn ajunul alegerilor. Alte discuţii secreteRolul lui Ioan Stan pare să fie foarte important pentru P.S.D Buzău şi asta pentru că vineri, după amiază, Ioan Stan i-a băgat din nou īn şedinţă pe fruntaşii locali ai P.S.D īn scopul cunoaşterii corecte a situaţiei existente şi a stabilirii unei strategii eficiente īn perspectiva apropiatelor alegeri. Ce īnseamnă "cunoaşterea corectă a situaţiei existente" din P.S.D Buzău? Iată o chestiune interesantă pentru observatorii politici."

 

COMENTARII

vasile ion:
eternul
eternul ion vasile simte cum ii sufla in ceafa vantul schimbarii....cum era normal asta vine de la centru caci la buzau a ingenunchiat orice opozitzie in cadrul partidului...cunoscut buzoienilor ca cel mai corup politician este timpul sa lase shefia celui care i se cuvine de drept prin rezultate la nivel de filiala...primarului constantin boscodeala!
ramona:
vorbe in vint
nu va mai raciti gura de pomana, ion vasile numa cu picioarele inainte pleca de la sefia PSD Buzau!!!nu v-ati prins?? fara sustinere de la centru , si fara vointa puternica a adversarilor sai din PSD Buzau....vorbe, vorbe!!!!

asta e , l-am ingropat si pe patriarh saracu, a mai ramas mugur isarescu - BNR, si mircea sandu la FRF si desigur ion vasile la Buzau!!! pe veci sa dea domnu!!
doru f.:
oare?
oare nu mai exista corupti?

tot cei care nu au ajuns la struguri fac galagie....(adica asa zisii membrii activi).

alte noutati?

intr-adevar vine vantul schimbarii!
stroie:
zvonuri
PSD-ul are propria formula de functionare-COMPROMISUL-.Daca trebuie suprimat doctorul se aplica masura si-l elimina ,daca trebuie inlocuit bosco care si-a luat-o in cap- trebuie-.nu au cai de mijloc ,vom vedea ce se intampla cu ei,bine ar fi sa scapam de amandoi.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU