Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2766 > Politica Locala Nr. 2766 de miercuri, 22 august 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 4

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

P.S.D., īn plină reorganizare

articol de: (A.L.)
Senatorul P.S.D. de Buzău, Ion Vasile, afirmă că organizaţia pe care o conduce este īn curs de reorganizare, īn vederea acoperirii sarcinilor pe care urmează să le īndeplinească.
"Urmează o perioadă cīnd reuniunile vor fi mai multe, pentru că organizaţiile locale trebuie să producă propuneri pentru primari şi consilieri. Sīntem īn această perioadă şi īn pregătirea alegerilor europarlamentare. Vor fi luate decizii privind lista īn perioada imediat următoare. Alegerile europarlamentare au o importanţă specială pentru consolidarea grupului socialist din Parlamentul European, grup care ar putea ca īn bugetul nostru componenta socială să aibă o valoare mai mare", a declarat senatorul Vasile, care nu pare preocupat prea mult de apropierea alegerilor europarlamentare, ci de cele locale, planificate pentru prima jumătate a anului viitor. Rămīne de văzut ce mesaj va transmite PSD īn plan local pe timpul campaniei pentru  europarlamentare.

 

COMENTARII

cosmin:
reorganizare???
singura reorganizare pe care toti membrii PSD o asteapta cu infrigurare si chiar cu disperare este indepartarea ETERNULUI ion vasile de la conducerea PSD Buzau. restul reorganizarilor sunt apa de ploaie!!!
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se īntīmplć la Buzću

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU