Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2761 > Politica Locala Nr. 2761 de joi, 16 august 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 3

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Valerian Ţuclea se vedeīn fotoliul de la Palatul Comunal

articol de: (A.L.)
Conservatorul Valerian Ţuclea, preşedintele organizaţiei judeţene Buzău, a fost validat pentru candidatura la funcţia de primar al munici­piului Buzău, īn şedinţa de luni a Biroului Politic al P.C. El crede că va cīştiga cel mai īnalt fotoliu din Palatul Comunal, īn turul al doilea al alegerilor locale planificate pentru anul viitor.
"Luni s-a validat, īn Biroul Politic, candidatura mea la funcţia de primar al municipiului Buzău. Voi cīştiga Primăria īn turul 2, pentru că nimeni nu va cīştiga din primul tur de scrutin. Īmi este indiferent dacă ajung īn turul al doilea cu Boşcodeală sau cu Preda, pentru că eu voi reprezenta electoratul, īn timp ce ei vor reprezenta propriile interese, interese de grup şi interesele partidelor din care fac parte. Eu ­mi-am īnceput ceea ce presa numeşte campanie electorală īn 7 iunie 2004, cīnd am analizat greşelile făcute īn precedentele alegeri locale", a afirmat Valerian Ţuclea, care precizează că, de fapt, nu este vorba despre o campanie electorală, ci de activitatea unui partid īn perioada dintre campaniile electorale oficiale.

 

COMENTARII

daniel:
ridicol
se vede pe fotoliu? pe care fotoliu se vede aces biet demagog stupid - muclea???pe cel de primar???sa mori de ris nu alta. PC partidu lu felix motanu nici nu mai intra in parlament. oricum sper ca buzaul sa aleaga in sfirsit si un primar de dreapta ca preda sau salcutan!! ca de alde ion vasile, ciolacu, boscodeala, laurentiu dobrica....s-au saturat!!! au destule terenuri....ajunge, cit sa ne mai pacaleasca???
REMUS:
adevarul
de ce sa fim asa porniti pe un adevarat partid de stanga?

mai nou au inceput sa arunce cu noroi in cei care au ajutat,cei care nu au mai facut parte din structurile partidului;cei care pana mai ieri lingeau clantele celor enumerati ca ar avea terenuri....

VA AMINTITI?
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se īntīmplć la Buzću

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU