Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2746 > Politica Locala Nr. 2746 de luni, 30 iulie 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 1

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Filiala locală a p.n.g., plină de doctoranzi

articol de: Alex LEONTE
P.N.G.-C.D., un partid de buzunar īn 2004, a ajuns o formaţiune pregătită să intre īn lupta politică. Sondajele de opinie au remarcat creş­terea spectaculoasă a liderului P.N.G., Gigi Becali, dar şi a partidului său, īnsă nimeni nu poate spune cīt de solidă este această construcţie politică pe termen lung. Partidul lui Becali se adună destui oameni va-loroşi pentru a deveni o ameninţare la adresa celorlalte formaţiuni politice.

"Completare", a Buzău
De la ultimele alegeri din partid au avut loc 2 excluderi şi o cerere de mutare, aşa că filiala Buzău a P.N.G.-C.D. s-a văzut nevoită să-şi completeze schema şi să aleagă din nou. La bătaie au fost scoase două posturi de vicepreşedinte al Biroului Permanent Judeţean şi un post de membru īn Consiliul de Onoare. Primele două funcţii au fost ocupate, īn urma alegerii prin vot secret, de doi jurişti: doctorandul Dumitru Cojocaru, specialist īn finanţe-bănci, respectiv doctorandul Ion Nicolae. Pentru Consiliul de Onoare a fost ales Daniel George Stuparu, şi el jurist şi doctorand.

Pregătirile de alegeri
Dorin Ciulină, secretarul general al P.N.G.-C.D. Central, a afirmat că evaluarea efectuată de structura specializată a partidului a conferit organizaţiei de la Buzău "o anumită autonomie" īn stabilirea candidaţilor pentru un fotoliu de parlamentar."Īn 2004 eram o mulţime pestriţă, formată īn majoritate din suporteri ai Stelei. Īntre timp, partidul s-a consolidat prin atragerea de oameni competenţi din toate domeniile de activitate", a declarat secretarul general Ciulină, care a precizat că "guvernul din umbră al P.N.G." lucrează la un program de guvernare.

Alegerile locale, ţintă prioritară
Dezbaterile din Consiliul Judeţean al P.N.G.-C.D. s-au derulat īn jurul temei alegerilor viitoare, atīt europarlamentare, cīt şi locale. "S-a discutat despre viitoarele campanii electorale şi despre selecţia candidaţilor pentru localele din iunie 2008. Ne propunem ca la Buzău să cīştigăm Consiliul Judeţean şi Primăria Municipiului, dar şi primari şi consilii locale din judeţ. Sīnt convins că filiala Buzău va obţine un scor situat peste media pe ţară, adică un număr consistent de primării", a declarat Dorin Ciulină, după īncheierea lucrărilor.

 

COMENTARII

renato:
eventul
mai baieti,va credeti la fotbal,tipurile acestea de vrajeli sunt expirate ,voi vreti si"cupa si campionatul"
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU