Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2734 > Politica Locala Nr. 2734 de luni, 16 iulie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

DEPUTATUL P.D., CEZAR PREDA, LIDERUL PLIMBĂREŢILOR PESTE HOTARE

articol de: Doru Gheorghiade
Deputatul P.D. Cezar Preda este, de departe, cel mai plimbăreţ parlamentar pe care l-a dat ţării Buzăul. El este pe locul 4 īn topul naţional al deputaţilor cu cele mai multe zile petrecute īn străinătate, dar a cheltuit mai mulţi bani decīt primul clasat,
deputatul P.S.D. Adrian Severin.
Datele au fost publicate īn "Studiul deplasărilor externe ale parlamentarilor romāni īn perioada ianuarie 2005 - octombrie 2006: cheltuieli şi eficienţă", publicat, săptămīna trecută, de Institutul pentru Politici Publice.

Franţa, 13 deplasări
Potrivit aceluiaşi I.P.P., īn perioada monitorizată, deputatul Preda a efectuat 22 de deplasări. Cele mai multe, 13, au fost făcute īn Franţa. Īn Egipt, Anglia, Spania, Italia, Belgia, Cehia, Letonia, Estonia, Finlanda, Turcia şi Elveţia a fost o singură dată. Deputatul Preda a participat la reuniuni sau la sesiuni ale Adunării Parlamentare a Comisiei Europene (A.P.C.E.), pe probleme dintre cele mai diverse, de la mediu şi agricultură la şomaj, sănătate şi po­litică externă.

A cheltuit mai mult decīt primul clasat
La cheltuieli, īnsă, deputatul Preda a bifat mai mult decīt primul clasat ca număr de zile, pesedistul Adrian Severin. De pildă, īn Italia, unde, īntre 21.05.2005 şi 25.05.2005, a stat 5 zile, la "Reuniunea Comitetului pentru migraţii, refugiaţi şi demografie a A.P.C.E.", a cheltuit 12.522 RON, cīte 2.504 RON zilnic. Foarte bine!

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se īntīmplć la Buzću

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU