Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2719 > Politica Locala Nr. 2719 de joi, 28 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Secretarul general al P.N.L., Emilian Drăgoi, votează alături de P.D.

El spune că ridică mîna la ședințele Consiliului Județean după cum îi dictează conștiința

articol de: Doru GHEORGHIADE

Politicienii de la Buzău au luat-o razna. Ieri, într-o ședință a Consiliului Județean, liberalul Emilian Drăgoi a făcut o criză de conștiință politică și a votat alături de foștii săi colegi de partid și, apoi, de coaliție, adică a ridicat mîna cu cei de la P.D. Explicațiile lui Drăgoi, care nu e chiar un fitecine, ci tocmai secretarul general al organizației județene a P.N.L., sînt halucinante. Cei pricepuți în ale politicii vor fi constatat că ultimele ședințe ale C.J. Buzău s-au consumat în lupte sterile, cu iz politic, sau cînd și cînd s-a votat în gașcă. Ce să-l fi apucat pe Emilian Drăgoi să facă notă discordantă?

Conștiința,la mare preț
Emilian Drăgoi a fost prin mai multe partide, între care P.R.M. și P.D. Acum este liberal și a admis să vină la P.N.L., de la P.R.M., după ce i s-a promis o funcție de conducere în organizația județeană, așa încît a devenit secretar general al P.N.L. Buzău. Ieri, a votat conform conștiinței, alături de P.D., pentru două proiecte de hotărîri. Întrebat de ce, a răspuns sec: "Așa mi-a dictat conștiința".

Președintele Neagu spune că nu-s probleme
Președintele organizației județene a P.N.L. a observat conduita politică a lui Drăgoi, dar nu vede nimic suspect în asta. El a declarat că nu e nimic grav că Emilian Drăgoi a votat alături de P.D. și că "la mijloc n-a fost vor­ba despre nici o strategie".

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU