Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2716 > Politica Locala Nr. 2716 de luni, 25 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

P.S.D. vede birocrație peste tot

articol de: (A.L.)

Liderul organizației județene a P.S.D., senatorul Ion Vasile, a declarat că problemele din agricultura românească se datorează birocrației. Ion Vasile a afirmat că absorbția fondurilor europene se face greoi și acesta este motivul pentru care, pe viitor, România ar putea să obțină finanțări din ce în ce mai mici în agricultură.

"O parte a acestor fonduri au fost pierdute deja. Pînă acum ar fi trebuit ca în agricultura românească să ajungă peste un miliard de euro din fonduri europene, adică o sumă egală cu cotizația pe acest an către Uniunea Europeană. Pînă acum, se pare că nu s-a reușit accesarea nici a jumătate din acești bani. Problema cea mai gravă nu este anul acesta, dar anul viitor, cînd se va construi bugetul european, o să se ia în considerație că nu am cheltuit anul acesta toate fondurile alocate", a explicat fruntașul social-democrat.

Ion Vasile a mai spus că vor trebui investiți bani în îmbunătățiri funciare, mai ales în realizarea unor noi sisteme de irigații, dacă vrem să evităm deșertificarea terenurilor care a început, deja, în Oltenia.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU