Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2716 > Politica Locala Nr. 2716 de luni, 25 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Țuclea îl așteaptă pe "Vioară" la conservatori

El crede că un partid nu poate restricționa accesul în politică din cauza meseriei practicate

articol de: Alex LEONTE

Valerian Țuclea, liderul organizației P.C. Buzău, s-a ridicat împotriva ideii privind separarea sportului de politică, idee lansată săptămîna trecută de deputatul P.D. Cezar Preda. El spune că afirmațiile fruntașului democrat, privind separarea sportului de politică, sînt deosebit de grave. "Cezar Preda, în lipsă de subiecte politice, în lipsă de activitate, scapă perle. El a afirmat că trebuie să termine cu sportivii din P.D.

Această afirmație este gravă pentru că sportivii, la care face referire deputatul democrat Preda, au o activitate meritorie. Se deschide în acest fel calea de a transforma partidele în cercuri închise. Dacă nu-mi place de cineva, inventez o regulă și îi interzic accesul, pe niște criterii arbitrare, într-un partid", a declarat fruntașul conservator, Valerian Țuclea. În aceeași ordine de idei, liderul P.C. Buzău consideră că "Viorel Ion a repurtat, la Buzău, un succes major, mai mare decît al liderului său de partid, Cezar Preda, și acesta este, de fapt, motivul pentru care primește o lovitură nemeritată".

Valerian Țuclea a afirmat că este dispus în orice moment să primească sportivi în Partidul Conservator, pentru că nu trebuie făcute nici un fel de discriminări, mai ales pentru sportivi.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU