Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2716 > Politica Locala Nr. 2716 de luni, 25 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Lucian Sălcuțan, ales șef la P.L.D. după o conferință cu peripeții

Mica răscoală a lui Mitică Drăghici a intîrziat cu aproape o oră lucrările conferinței județene

articol de: Alex LEONTE

După numai o lună de interimat, votul delegaților la Conferința Județeană a Partidului Liberal Democrat l-a desemnat drept președinte pe fostul interimar, avocatul Lucian Sălcuțan.

Invitați de marcă, Gheorghe Flutur și Cezar Preda

Conferința Județeană a P.L.D., desfășurată duminică, 24 iunie, la Sala Mare a Consiliului Județean, care a reunit circa 380 de delegați ai organizațiilor din tot județul, a beneficiat de prezența președintelui executiv, Gheorghe Flutur și a unui grup desenatori și deputați aparținînd aceluiași partid. Ca invitați, în sală au fost prezenți deputatul Cezar Preda, vicepreședinte al P.D. Central și președintele U.P.S.C. Buzău, doctorul Ion Drăghici.

Atac la Sălcuțan

Înainte de desfășurarea alegerilor, unul dintre fruntașii locali ai P.L.D., Dumitru Draghia, singurul contracandidat la funcția de președinte, a ținut să anunțe toți delegații că "Sălcuțan are o problemă de comunicare", pentru că nu a participat la ultimele ședințe, atît la nivelul municipiului, cît și la județ. Draghia a cerut schimbarea listelor de candidaturi, închise vineri la ora 16:00, și înlocuirea lui Sălcuțan, care nu ar fi omul cel mai potrivit.

Cum schimbarea listelor nu mai era posibilă, Du­mitru Draghia a renun­țat și la candidatura sa pentru funcția de președinte al P.L.D. Buzău, urmată de o serie de retrageri de candidaturi pentru diverse funcții de partid în județ.

Votul, cel care hotărăște

Ca urmare, s-au tipărit noi buletine de vot, actualizate cu retragerile din competiție, ceea ce a dus la întîrzieri de circa o jumătate de oră față de programul anunțat. Votul s-a desfășurat normal, fără alte incidente sau contestări și pentru funcția de președinte al organizației de la Buzău l-a desemnat pe Lucian Sălcuțan.  După în­che­ierea conferinței, a urmat o întîlnire cu presa, în care Gheorghe Flutur a precizat punctele de vedere ale partidului față de principalele evenimente de pe scena politică și o vizită în "Drăgaică", unde s-au mîncat mici și s-a băut bere.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Precampania pentru prezidențiale a ajuns, la Buzău, în faza "măscăritul bannerelor"

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU