Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2683 > Politica Locala Nr. 2683 de joi, 17 mai 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

PNL grăbeşte schimbările

articol de: (A.L.)
Liberalii dau semne clare că se grăbesc să ocupe posturile de şefi de instituţii descentralizate deţinute de pedişti. Liderul local al P.N.L., Emanoil Petre Neagu, a afirmat, acum limpede, că primii pe liste sīnt cei din conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean, respectiv "generalul" Gheorghe Bodea. Lui i se impută participarea la mitingul P.D., de susţinere a lui Traian Băsescu, de săptămīna trecută, de la Rīmnic. Īn locul lui, liberalii susţin pe actualul adjunct, Dumitru Ene. Următorul este adjunctul de la Direcţia Agricolă, Ion Enache, căruia i se pune īn cīrcă faptul că deţine o funcţie de conducere īn P.D. şi, conform legii, ca funcţionar public, nu are voie. Schimbările vor avea loc īncepīnd de luni, a declarat ieri, īntr-o conferinţă de presă, Petre Emanoil Neagu, iar ele vor fi făcute de miniştrii.

 

COMENTARII

ionut:
pnl grabeste schimbarile
La actiunea acesta fulger,ori din graba,ori din necunoastere,ori din interese,se promoveaza pe functii oameni care habar nu au de activitatea respectiva.Si atunci,cum sa mearga treburile spre bine ?
Emilian O.:
PD-isti incompetenti
Aceiasi incompetenti a numit si PD-ul la conducerea unor institutii importante, de fapt la conducerea tuturor institutiilor.Sunt o multime de exemple, dar imi vin in minte doar niste inspectori scolari total nepregatiti, care din pacate sunt si consilieri locali sau pe directorul de la Trans Bus, care numai de soarta societatii nu s-a ocupat. Stiti cate rude, cunostinte sau "dragute" si-a angajat d-l Voicu la aceasta societate?

Adevarul ca in PNL mai gasesti oameni de valoare, nume sonore in medicina, educatie, cultura, dar la PD sunt numai ciurucuri. vreau sa aud si eu un nume de vaza din PD.
ioana:
PNL grăbeşte schimbările
parerea mea stimate d-le Emilian O ca jignesti gratuit , orice padure are vlastare si uscaciuni , dar a face o asa afirmatie este de un minim elementar bun simt.

Medici, profesori si alte categorii de vaza nu s-au format in nici un partid, o mare porcarie politizarea institutiilor publice si atragerea in partide politice a acestor persoane.
savin:
Aiurea
Toată lumea se lamentează care mai de care. Haideti sa-i punem pe toti in balanta si sa vedem care a facut ceva pentru institutia unde este director si care nu a facut nimic. Care a servit interesul cetăţeanului şi care a servit interesul partidului şi al său. Nu mai dati cu barda in toti oamenii fiindca sunt destui care merita cu prisosinţă locul. Problema cea mai mare in momentul de faţă eu cred că este legată de subordonaţii acestor directori care, de-a lungul timpului, sub fiecare conducere s-au făcut preş īn faţa tuturor. Aceşti cameleoni, indivizi cu multe feţe sunt problema: ieri PSD-işti, azi PD sau PNL-işti şi māine poate UDMR-işti. Sunt funcţionari din instituţii care nu fac nimic toată ziua şi care trag toate sforile mai bine decāt directorii plini. Că de... vorba aceea: Pānă la Dumnezeu te mănāncă īngerii....
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU