Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3150 > Monden-Mass-media Nr. 3150 de joi, 27 noiembrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Monden-Mass-media  

Șezătoarea meșteșugurilor la Beceni

La Clubul Copiilor din Beceni se pregătește o șezătoare pur tradițională, în care vor fi incluși copii care știu să execute meșteșuguri tradiționale din zonă.


Este vorba despre țesut, croșetat, broderie, împletit, tors lînă. În cadrul șezătorii vor fi incluși : Grupul de cimpoieri de la Sărulești, dansatori de la Clubul Copiilor din Rîmnicu Sărat și Florica și un grup de zece copii de la Palatul Copiilor, pregătiți de profesoara Nina Stamate, dintre care fac parte și Alexandru Petcu și Teodora Bîrsan. Proiectul este finanțat de Centrul de Creație, Consiliul Județean și Inspectoratul Școlar Buzău și organizat de Clubul Copiilor din Beceni, pe partea [...]


 

Alegretto, pe podium

Clubul de dans își continuă performanța

Alegretto, pe podium

Tinerii dansatori au participat la un important concurs


Copiii pregătiți de antrenorii Georgiana Niculiță și Adrian Ciutoiu la Clubul de Dans Sportiv "Alegretto" au participat luna aceasta la Cupa României la Dans Sportiv și la Campionatul Național pe clase E, D și C, unele dintre cele mai importante și puternice concursuri din timpul anului sportiv, organizate sub egida Federației Române de Dans Sportiv.

Locul întîi la latino
În paralel cu Cupa României 2008 s-a desfășurat și Cupa Brașov, unde perechea Mihaela Cernat și [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU