Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3030 > Monden-Mass-media Nr. 3030 de joi, 10 iulie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Monden-Mass-media  

Adelin Petrișor a lăsat Antenele pentru Realitatea TV

Cunoscutul jurnalist buzoian Adelin Petrișor s-a alăturat echipei Realitatea TV la începutul acestei luni, unde va fi tot reporter special. El nu a dorit să facă public motivul pentru care a plecat de la Antene, menționînd că ar fi urît din partea sa să vorbească de rău oamenii cu care a lucrat. Adelin Petrișor a fost corespondent de război și a transmis în exclusivitate informații din: Irak, Israel, Liban, Algeria, Afganistan, Belgrad, Guantanamo, Kosovo, unde a văzut ce înseamnă cu adevărat [...]


 

Prima expoziție personală-Claudiu Ene

Claudiu Ene, absolvent al Universității de Artă și în prezent profesor, va inaugura astăzi, 10 iulie, vernisajul primei sale expoziții.
Evenimentul va avea loc la Galeriile de Artă și va cuprinde aproximativ 15 lucrări de grafică și pictură pe diverse teme. Moștenind talentul de la tatăl său, artistul Milică Ene, care l-a susținut în cariera sa, Claudiu s-a impus și în lumea caricaturii, fiind un cunoscut caricaturist.
Este doar primul pas în drumul ales de Claudiu Ene, acela al a [...]


 

Succes la "Mamaia Copiilor"

"Ceata lui Constantin" a adus trofeul la Buzău

Constantin Ungureanu a cîștigat pentru a doua oară marele trofeu


S-a încheiat a opta ediție a Festivalului "Mamaia Copiilor", eveniment muzical a cărui popularitate a crescut tot mai mult în ultimii ani. Spectacole celor patru zile ale festivalului s-au desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța. Vîrsta maximă de participare a copiilor este de 18 ani și s-a concurat pe patru categorii de vîrste.
Festivalul a fost pre­zentat de Alina Sorescu împreună cu amicii săi, Alexandra Ruge și Andi Jugănaru. Festivalul a fost împărțit pe pa [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU