Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2992 > Monden-Mass-media Nr. 2992 de marti, 27 mai 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
Paiul din ochiul fratelui

de Bogdan CHIRIEAC
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Monden-Mass-media

Se poartă buclele

articol de: G.L.
Se poartă buclele
 

Atît bărbații cît și femeile adoptă stiluluri diferite de aranjare a podoabei capilare. Acest lucru se întîmplă datorită tendințelor în materie de frizuri care se modifică în fiecare sezon. Așa încît, dacă anul trecut femeile aveau părul lung și strîns în coadă, anul acesta specialiștii recomandă buclele, mult volum și predominant culoarea roșie.

Bucle rapide și roșu intens
În primăvara anului 2008 se poartă părul ondulat indiferent de ocazie și loc. Frizura cu bucle este una simplă și plină de eleganță. În cazul unui păr scurt putem alege un coc cu volum, iar pentru părul lung ar fi necesare cîteva bigudiuri pe tot părul sau doar de la rădăcina părului. Prezentările de modă au readus culoarea roșie în atenția publicului, variantele de roșu fiind multiple, de la oranje puternic la purpuriu și pînă la vișiniu. Stiliștii recomandă părul voluminos, iar frizura pieptănată pe spate se pretează mai bine la un păr uscat. Nici cozile împletite nu au ieșit din cotidian. Dat fiind faptul că se poartă un aspect nefinisat al părului, putem reveni la codițele împletite asimetric. Atît pentru femei cît și pentru bărbați părul scurt înseamnă o provocare.  Un aspect cît mai neîngrijit al părului, franjurat și pictat este ceea ce se observă la tineri.

Schimbarea durează între 8 și 30 de minute
Un hair stilist are nevoie de doar opt minute pentru a realiza un coc și pentru a aplica cîteva accesorii. În  25 de minute părul perfect drept devine ondulat în bucle perfecte. După periaj se răsucește părul pe bigudiuri mari și se folosește puțin fixativ. Pentru a schimba nuanța părului nu e nevoie de o zi întreagă petrecută la salon, ci doar de 30 de minute. Se poate face acest lucru folosind un produs cu o acțiune semi-permanentă, care va oferi un plus de luminozitate părului.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU