Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2918 > Monden-Mass-media Nr. 2918 de luni, 25 februarie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
Kosovo - o nouă platformă de politică internă

de Bogdan Olteanu
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Monden-Mass-media

Dragobete bate Valentine's Day

articol de: Laurentiu MARINOV
Dragobete bate Valentine
 
Îndrăgostiţii care preferă varianta autohtonă a Valentine's Day sînt mult mai pretenţioşi, iar cadourile pe care şi le-au făcut cu această ocazie au fost mai costisitoare. Dacă adepţii sărbătorii de import şi-au dăruit săptămîna trecută inimioare şi ursuleţi de pluş, ieri, de Dragobete, mulţi buzoieni şi-au făcut bagajele şi au plecat pentru cîteva zile în ţări străine.

Şi-au dus iubitele la Opera din Viena
Destinaţia preferată a fost Viena, unde programul a inclus şi o seară la Operă, urmată îndeaproape de Praga. Doru Brătulescu, directorul general al agenţiei "Briant Turism", spune că, anul acesta de Dragobete, cererile pentru minivacanţe de 4-5 zile au fost considerabile, în timp ce, de Valentine's Day, solicitările au fost aproape inexistente. Alte locuri preferate de îndrăgostiţii care s-au adresat agenţiei de turism au fost Grecia şi Italia, dar au fost şi unii care s-au orientat către staţiunile româneşti de pe valea Prahovei, în special Sinaia şi Predeal.

 

COMENTARII

Bianca:
romani adevarati
asta deoarece sarbatoarea romaneasca a iubirii este sarbatorita de romani adevarati...care nu dau "cioara din mana pe aia de pe gard"
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU