Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2759 > Monden-Mass-media Nr. 2759 de marti, 14 august 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 3

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Monden-Mass-media

Īn Olanda, Tony Şeicărescu a trudit īntr-o fabrică

articol de: Alina BUDUIANU
Dacă nu l-aţi auzit īn componenţa "Roşu şi Negru" şi l-aţi ratat şi īn "Direcţia 5", vă recomandăm albumul "Mă prefac īn ploi", unde buzoianul revine pe piaţa muzicală ca membru al trupei "Krypton". Tony Şeicărescu revine īn for­ţă, cu aceeaşi perseverenţă şi mai ales calitate a interpretării vocale.

Un autodidact ambiţios
Este considerat una dintre cele mai bune voci masculine din muzica romānească, dar şi un trubadur aflat īntr-o permanentă căutare a propriei identităţi artistice. Ca mulţi alţi interpreţi, Tony Şeicărescu şi-a stabilit propria traiectorie īn muzica romānească de la o vīrstă fragedă, la doar 13 ani. Īnceputul carierei sale a fost o īntīmplare a sorţii şi s-a născut īntr-un beci, printre instrumentele unui grup buzoian, care avea nevoie de un solist vocal. Un autodidact cu ambiţii vedetistice, Tony a fost un adolescent pentru care muzica a fost mereu īn prim plan. Elev al Liceului "C. Neniţescu", cu profil de chimie, acesta ne-a mărturisit că iniţial a dorit să urmeze facultatea de medicină şi să devină medic chirurg, dar ursitoarele se pare că i-au stricat planurile, dăruindu-i o voce care i-a adus mari satisfacţii. Printre acestea şi albumele scoase ca membru al unor trupe romāneşti importante precum "Roşu şi Negru", "Direcţia 5", iar īn prezent "Krypton".

"Nu am fost un elev strălucit"
A avut o copilărie fericită, fiind unicul copil la părinţi. Aceştia l-au sprijinit tot timpul, iar mama sa īncă se mai emoţionează cīnd īşi ascultă fiul cīntīnd. A practicat o perioadă atletismul, dar rezultatele nu īl motivau īndeajuns să continue. Īn clasa a X-a rămīne repetent şi este nevoit să se transfere la un alt liceu. Din păcate, nu ne-a dezvăluit şi materiile la care a avut problemele cele mai grave, declarīnd doar că "nu am fost un elev strălucit". Īntr-un final, Tony īşi dă bacalaureatul la Colegiul Tehnic. Nu mai dă la facultate şi se pare că azi nu are nici un regret, deşi muzica reprezintă singura sa sursă de venit. Recunoaşte īnsă că o perioadă, cīnd a fost plecat īn Olanda, a lucrat ca muncitor īntr-o fabrică. Olanda nu i-a lăsat doar amintiri plăcute. Străinătatea nu este, īn viziunea solistului de la "Krypton", tocmai "roz" pentru romāni. Reputaţia cītorva este suficientă pentru a categorisi Romānia drept o ţară a "nulităţilor".

De trei ori "Da!"
Cu greu Tony ne-a vorbit despre iubire, acesta fiind un subiect pe care nu doreşte să-l abordeze. Căsătorit  de trei ori şi oarecum dezamăgit de finalurile poveştilor sale de dragoste, Tony a fost mai rezervat īn declaraţii. Două romānce şi o olandeză au fost pe rīnd "doamna Şei­cărescu". Īn prezent, căutările ar continua, speranţa murind ultima. Pentru cele care tind să devină "doamna Şeicărescu no. 4" , le informăm că Tony preferă femeile şarmante şi mai ales inteligente. Īn viziunea cīntăreţului, ambele calităţi fiind dependente una de cealaltă. Pentru cele care stau cam prost la capitolul "inteligenţă", le mai dăm o informaţie bonus. Lui Tony īi place să citească filozofie. Aşa că, fetelor, puneţi mīna pe cărţi şi documentaţi-vă! Şi ca să punem puţin paie pe foc la inima pretendentelor, aflaţi că acesta şi găteşte, "chiar foarte bine", după cum ne-a declarat solistul, care nu se zgīrceşte cīnd vine vorba să pregătească un adevărat festin pentru prietenii săi.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU