Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2724 > Monden-Mass-media Nr. 2724 de miercuri, 4 iulie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Monden-Mass-media

Se anunță o vară din ce în ce mai fierbinte


15 pentru Miss Buzău 2007

articol de: Alina BUDUIANU

Pe 15 iulie, în Grădina de Vară din Parcul Tineretului, se va desfășura a cincea ediție a concursului "Miss Buzău". Fete frumoase, mo­dă, dans, mu­zi­că și multă distracție sînt ingredientele unei competiții care vrea să atragă cîți mai mulți buzoieni. Concurența dintre frumoasele orașului va fi  dură, iar juriul promite că va fi exigent.

Lenjerie intimă și shooting
Și în acest an, cele mai frumoase, dar și îndrăznețe buzoience, se vor întrece într-un concurs în care frumusețea și ­inteligența se îmbină armonios. Organizatorii "Miss Buzău", aflat la a cincea ediție, și-au propus ca  în acest an să  demonstreze că fetele participante nu sînt doar frumoase, ci atrag atenția și prin atitudine, expresivitate, istețime. În afara probelor clasice la un concurs de miss, interviu, ținuta de seară și costumul de baie, competiția frumoaselor din orașul nostru beneficiază de cîteva excepții. Proba costumului de baie va fi înlocuită cu cea de lenjerie intimă și a fost introdusă proba de shooting, menită să arate cîtă imaginație au concurentele și cît de dezinvolte sînt.

Multe fete frumoase, puține curajoase
Deși Buzăul se poate mîndri cu multe fete frumoase, se pare că acestora le lipsește însă curajul. Concursurile de miss sînt încă privite cu reticență și acest lucru a putut fi observat cu ușurință și la preselecția pentru "Miss Buzău", unde tinerele buzoience nu prea s-au înghesuit să participe. Pe scena concursului vor urca, totuși, 15 frumuseți locale, toate eleve de liceu, îndrăznețe și cu o atitudine corespunzătoare pentru o asemenea competiție. "Juriul o va alege pe cea mai reprezentativă pentru Buzău. Nu trebuie neapărat să fie foarte frumoasă. Nu mergem după canoane foarte stricte. Trebuie să fie foarte isteață și să aibă un aspect fizic armonios. Anul acesta am mai multe fete înalte și slabe", a declarat Dana Gheorghe, unul dintre organizatori și cea care se ocupă de coregrafia fetelor pe scenă.

Un premiu deja cîștigat,experiența
Din juriu fac parte profesorul Valeriu Șușnea, un scouter internațional, un reprezentant al sponsorilor și un reprezentant al primăriei.  Ca și anul trecut, președinte va fi Lucian Săculțan.
În urma concursului, toate fetele vor cîștiga un premiu la comun, mai precis, experiență, premiile în bani fiind mai mult simbolice. Primele trei clasate vor avea posibilitatea să participe la prezentările de la Summer Fashion Fest, Bucharest Fashion Festival și Miss România. Concursul va fi prezentat de cunoscutul Vali Bărbulescu.

Valentina Potărașu și "Next Level"
Organizatorii  au în proiect și cîteva surprize pentru ediția "Miss Buzău" din acest an. În primul rînd, vor încerca să aducă pe scena de concurs cîștigătoarele de la prima ediție, printre acestea aflîndu-se Valentina Potărașu, Miss Buzău 2003, actualmente prezentatoare la Antena 1 și Ana-Maria Apostoiu, Miss Adolescența 2003, scouter pentru o mare agenție internațională de modele.

Trupa de break-dance "Next Level" este invitată la realizarea unui show de zile mari, iar o paradă de modă pentru copii le va aduce în primplan pe potențialele viitoare participante la "Miss Buzău" 2020.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU