Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2719 > Monden-Mass-media Nr. 2719 de joi, 28 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Monden-Mass-media  

Sărbătoare mare la Gălbinași

Vineri, 29 iunie, primăria comunei Gălbinași împreună cu Centrul de creație popular al județului Buzău organizează cea de a doua ediție a serbării folclorice "Sărbătoare în sat". Invitați speciali precum Maria Cîrneci, Maria Dragomiroiu sau  trupa etno "Nemuritorii" vor încînta publicul cu melodi de dans și joc.
Evenimentul va începe în jurul orei 16 : 00 și se va sfîrși tîrziu în noapte cu un spectacol de focuri de artificii.

[...]

 

Un tînăr buzoian face furori pe ringul de dans

La numai 17 ani, George Necula este considerat unul dintre cei mai talentați tineri buzoieni pe ringul de dans. Pregătindu-se simultan la Școala de Arte și la clubul "Happy Dance", George are la activ numeroase participări la concursuri și premii. Printre acestea se numără Premiul III la "Cupa Fantezia" din Galați în 2006 și Premiul III la "Cupa Buzăului", ediția a II-a, care a avut loc anul acesta. Deși preferă dansurile latino, dansează cu plăcere pe orice gen [...]


 

Rodica Coroian a legat peste 16.000 de cununii

Sensibilă, mereu cu zîmbetul pe buze, de un farmec aparte, Rodica Coroian, director și ofițer la Starea Civilă Buzău, întîmpină pe toți, care vor să-și unească destinele prin căsătorie. Timpul trece, vremurile se schimbă, dar cineva rămîne la fel, ofițerul de stare civilă  Rodica Coroian, care în peste 25 de ani de carieră a oficiat peste 16.000 de căsătorii.

Cea mai cunoscută femeie din oraș
Pentru mulți dintre noi, clipele cînd spui "da" în fața ofițerului de stare civi [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU