Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2626 > Monden-Mass-media Nr. 2626 de miercuri, 7 martie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Monden-Mass-media

Destăinuire în Tango


Marina Voica l-a iubit aprig pe Laurențiu Cazan

N-am dat prea multă atenție și afecțiune celor doi soți, care m-au iubit mai mult decît viața. Au tînjit după dragostea mea și eu nu le-am oferit destulă. M-am jucat, am fost nepăsătoare. Singura mea scuză a fost că mi-a plăcut să fiu iubită. De fapt nu e o scuză, e o explicație... Nu mai pot repara nimic. Este îngrozitor să trăiești cu asemenea regrete.“ Cam acesta ar fi bilanțul de conștiință al popularei cîntărețe Marina Voica.
La fel de pasională în dragoste ca și în cîntec, rusoaica de la Ivanovo (Marinka Nicolskaia, pe numele de fată) și-a trăit viața trepidant și intens, așa cum i-au dictat inima și dorința. Dar, dintre toți bărbații care au iubit-o, au dorit-o sau doar s-au bucurat o clipă de grațiile ei, patru i-au marcat destinul: Marcel Voica (primul soț), Viorel Teodorescu (al doilea soț), cîntărețul Laurențiu Cazan și un grec pe nume Gheorghios Kilafis. Acesta din urmă a iubit-o în taină timp de 20 de ani și a reîntîlnit-o în 2003, pentru un epilog de vis... O incredibilă poveste cu iz de telenovelă. Nu întîmplător Marina Voica s-a regăsit atît de bine în muzica sud-americană.

 

COMENTARII

sava ion:
Fraier
Atentie !

E ceva, sa fii asa de OBSEDAT de Laurentiu Cazan incat :

1.Sa deschizi calculatorul

2.Sa-i cauti numele pe TOATE blogurile

3..Sa incepi sa citesti TOT ce se scrie despre el

4.Sa petreci MINUTE sau chiar ORE, pentru a comenta.

5.Sa-ti crape capul de INVIDIE, ca mai exista pe lumea asta si oameni care-l respecta, sau, chiar, il iubesc.

6.Sa realizezi ca esti un NIMENI, un RATAT caruia nu i-a mai ramas, pe lumea asta,decat o singura bucurie : SA BARFEASCA

7.Sa constati ca esti un LAS, care nu are curajul de a-si expune, intregii lumi, propriul nume.

8.SA realizezi ca ti-ai IROSIT energiile, toata viata, in bloguri, injuraturi si batai pe stadioane, in certuri cu nevasta ori cu vecinii, in vizionarea a tot felul de porcarii la tv, care,nu-i asa,fac rating, in citirea asa ziselor"ziare si reviste" de scandal, pornografie si barfe.

9.Sa vezi ca,in final, esti un mare FRAIER pe pamant.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU