Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3200 > Monden-Mass-media Nr. 3200 de luni, 2 februarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Monden-Mass-media

Aglomerație la "George Ciprian"


"Blocați... în dormitor" a umplut sala teatrului

Reprezentația a fost impecabilă

articol de: (C.R.)

În week-end, amatorii de teatru au fost invitați la "George Ciprian", unde au avut posibilitatea să vadă două spectacole de excepție. Vineri seară, de la ora 19, s-a pus în scenă piesa "Blocați...în dormitor", de John Tobias. Teatrul a fost deschis și sîmbătă seară, de la ora 18, cînd s-a jucat spectacolul "Victoria și Sirena", de Aleksandr Galin.

Emil Hossu a făcut spectacol

Vineri seară, Teatrul "George Ciprian" a fost gazda unui spectacol inedit. Timp de o oră, actori renumiți precum Emil Hossu, Valentin Teodosiu, Dan Tudor și Luminița Erga au fost "Blocați ... în dormitor", o reprezentație impecabilă care a stîrnit valuri de aplauze la fiecare spectacol. "Blocați ... în dormitor" de John Tobias este un spectacol în regia lui Dan Tudor, iar scenariul este semnat de același Dan Tudor, alături de Doru Zanfir. Spectacolul întruchipează o poveste teribilă ce are la bază fantezii sexuale cu instalatori și hoți. Doamna Griffin, interpretată de Luminița Erga, este soția unui domn cu statut important care încearcă să-și salveze căsnicia prin împrospătarea fanteziilor sexuale. De comun acord, soții Griffin încearcă să-și resusciteze relația sexuală, apelînd la tot felul de fantezii, care îi pun în posturi amuzante. Spectacolul s-a jucat la Teatrul "George Ciprian" și vinerea trecută, cu sala plină. Prețul unui bilet este de șapte lei.

Distribuție de excepție

Sîmbătă, de la ora 18, iubitorii de teatru au putut urmări spectacolul "Victoria și Sirena", de Aleksandr Galin, în traducerea lui Tudor Steriade. Regia, scenografia și ilustrația muzicală au fost asigurate de Diana Lupescu, iar din distribuție fac parte Valeria și Virgil Ogășanu, dar și Diana Lupescu. "Victoria și Sirena" este o comedie spumoasă, cu gust dulce-amar, despre dragoste și deziluzie, despre speranță și deznădejde, despre pragul dintre maturitate și bătrînețe, dar și despre singurătate. Este o comedie despre nefericire, iar organizatorii dau asigurări că vom rîde cu lacrimi. Actorii ne-au invitat să ne gîndim că fiecare dintre noi traversează, la un moment dat, o mare deziluzie.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU