Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3188 > Monden-Mass-media Nr. 3188 de duminica, 18 ianuarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Monden-Mass-media

Ropote de aplauze pentru...


"Blocați... în dormitor" pe scena teatrului

Spectacolul s-a jucat cu sala plină

articol de: (C.R.)
"Blocați... în dormitor" pe scena teatrului
 

Vineri, sala Teatrului "Ge­orge Ciprian" a fost gazda unui spectacol inedit. Timp de o oră, actori renumiți precum Emil Hossu, Valentin Teodosiu, Dan Tudor și Luminița Erga au fost "Blocați ... în dormitor", iar reprezentația impecabilă a protagoniștilor a stîrnit valuri de aplauze.
Dacă în alte seri spectatorii din sală puteau fi numărați pe degete, de această dată, locurile au fost ocupate aproape în totalitate. "Blocați ... în dormitor" de John Tobias, este un spectacol în regia lui Dan Tudor, iar scenariul este semnat de același Dan Tudor, alături de Doru Zanfir. Spectacolul întruchipează o poveste teribilă ce are la bază fantezii sexuale cu instalatori și hoți. Doamna Griffin, interpretată de Luminița Erga, este soția unui domn cu statut important care încearcă să-și salveze căsnicia prin împrospătarea fanteziilor sexuale. De comun acord, soții Griffin încearcă să-și resusciteze relația sexuală, apelînd la tot felul de fantezii, care îi pun în posturi amuzante. Piesa se va juca din nou la Teatrul "George Ciprian" pe 30 ianuarie, cu începere de la ora 19, iar prețul unui bilet este de șapte lei.

 

COMENTARII

marius:
teribil
L-am vazut aseara si m-a dezamagit. Un spectacol de balci cu actori care incearca sa isi resusciteze carierele cu orice pret. Glume ieftine de seriale de la televizor. Pacat ca unii dintre actorii nostri nu mai simt nimic cand urca pe scena. Doar ponteaza ca au fost acolo.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU