Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3150 > Monden-Mass-media Nr. 3150 de joi, 27 noiembrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Monden-Mass-media

Clubul de dans își continuă performanța


Alegretto, pe podium

Tinerii dansatori au participat la un important concurs

articol de: (L.R.)
Alegretto, pe podium
 

Copiii pregătiți de antrenorii Georgiana Niculiță și Adrian Ciutoiu la Clubul de Dans Sportiv "Alegretto" au participat luna aceasta la Cupa României la Dans Sportiv și la Campionatul Național pe clase E, D și C, unele dintre cele mai importante și puternice concursuri din timpul anului sportiv, organizate sub egida Federației Române de Dans Sportiv.

Locul întîi la latino

În paralel cu Cupa României 2008 s-a desfășurat și Cupa Brașov, unde perechea Mihaela Cernat și Emil Împușcatu a ocupat locul întîi la categoria Open Basic Latino. De asemenea, la Campionatul de Dans Sportiv de la Tîrgu Mureș, perechea Elena Marian și Alin Ion Georgian s-a clasat pe locul al treilea la nivel național la clasa E 12-13 ani, loc ce le-a asigurat promovarea în următoarea clasă valorică.

Elevii calcă pe urmele antrenorilor

Antrenorii clubului sînt mîndri de elevii lor și de medaliile pe care aceștia le adaugă în palmares. "Gradul de dificultate al competiției a fost unul ridicat, datorită prezenței mari de peste 500 de perechi de dansatori din toată țara. Toate cele 12 perechi antrenate de noi, concurente la acest campionat au avut o prestație bună, evoluția lor fiind evidentă față de concursurile anterioare. Sperăm că anul viitor numărul medaliilor aduse la Buzău să fie mai mare, cu o bună reprezentare la nivel național", spune antrenoarea Georgiana Niculiță. Cei doi antrenori din Iași fac naveta la Buzău, dar "efortul este infim față de satisfacțiile pe care le primim de la copiii și tinerii pe care îi antrenăm și care ne urmează în calea spre performanță. Exemplu stau cei doi tineri campioni naționali, care numai în ultimii doi ani au strîns peste 30 de finale, dintre care 19 clasări pe podium la concursuri naționale și internaționale". În perioada imediat următoare, sportivii urmează să participe la competițiile naționale ce se vor desfășura la București, Galați și Oradea, urmînd apoi o scurtă vacanță de iarnă ce va încheia anul competițional 2008.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU