Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3107 > Monden-Mass-media Nr. 3107 de miercuri, 8 octombrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Monden-Mass-media

Cea mai bună interpretare din repertoriul "Dan Spătaru"

articol de: Livia RADU
Cea mai bună interpretare din repertoriul "Dan Spătaru"
 

La Medgidia, s-a desfășurat în perioada 2-4 octombrie Festivalul Național de Muzică Ușoară "Dan Spătaru", organizat în memoria regretatului interpret. Printre cei 19 concurenți, au participat și buzoienii: Cristina Stroe, Aida Borovină și Mareș Cătălin Pană. Aceștia din urmă au revenit acasă cu premiu special, în timp ce Cristina a cucerit juriul cu piesa "Nu m-am gîndit la despărțire", pentru care a obținut premiu pentru cea mai bună interpretare a unei piese din repertoriul lui Dan Spătaru.

"Mihaela Runceanu a fost primul meu idol"

Elevă în clasa a X-a la Liceul "Ștefan cel Mare" din Rîmnicu Sărat, Cristina a început studiul pianului de foarte mică la Școala de Muzică din oraș. Pentru că și familia ei cochetează cu muzica, iar tatăl cîntă la sa-xofon și face parte dintr-o formație, Cristinei i-a fost mai ușor să fure din secretele muzicii. Astfel s-a dezvoltat pasiunea sa pentru tot ce ține de lumea muzicii. Au urmat orele de canto cu Viorel Gavrilă, la Școala de Canto din Focșani și participarea la concursurile muzicale. Cristinei îi place foarte mult Mihaela Runceanu și anul acesta a cîștigat chiar premiul întîi la Festivalul organizat în memoria vedetei. "Mihaela este primul meu idol, iar prima piesă pe care am învățat-o este "Iartă", din repertoriul ei". În această vară, Cristina a participat și la "Mamaia", prima competiție de mare importanță din viața sa.

Cristinei îi place jazzul

Cristina este și o iubitoare de jazz. Ea este mîndră de noul premiu obținut la Medgidia, unde "organizarea a fost foarte bună și am fost bine primiți. Am cîntat cu orchestra condusă de Ionel Tudor și m-am simțit bine pe scenă". Tînăra are o nouă piesă, intitulată "Steaua mea", compusă de Dan Manciulea, care a intrat la concursul on-line organizat pe site-ul www.battleofsongs de băieții de la trupa "Sistem". Din 500 de melodii, piesa Cristinei este deja clasată pe poziția opt. Pentru a intra în finală, cei care o susțin o pot vota pe site-ul indicat mai sus.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU