Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3097 > Monden-Mass-media Nr. 3097 de vineri, 26 septembrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Monden-Mass-media

Trupa "Imba" vrea să ajungă în top

articol de: Livia RADU
Trupa "Imba" vrea să ajungă în top
 
Cei patru membri ai trupei "Imba" au fost prezenți miercuri în cadrul emisiunii "Culise", difuzată la Focus Tv, unde s-au pre­zen­tat în fața buzoienilor, care încă nu îi cunoșteau, cu trei melodii ritma­te și antrenante.  Participarea la selecția națională a Eurovisionului de anul acesta cu piesa "Yeke, yeke", compusă de Costi Ioniță, le-a adus celor de la "Imba" notorietate și succes.

Tamara, prezența feminină a trupei,cochetează cu politica

Deși în componența inițială a formației erau două fete, s-a decis să rămînă doar Tamara, sau Tamy, cum este alintată de prieteni. Ea se declară o admiratoare a lumii politice și intenționează să opteze pentru politică, atunci cînd va renunța la muzică. De curînd, Tamy s-a despărțit de iubitul ei, după o relație de patru ani, pentru că acesta nu suporta să o vadă pe scenă și nu venea la nici un spectacol. "Am renunțat greu, pentru că el a fost primul meu iubit și prima iubire nu se uită niciodată, dar acum mă simt eliberată". După ce au fost anunțați că au intrat în selecția pentru Eurovision, membrii trupei s-au pregătit intens, dar acolo, "au fost mai multe emoții decît muzică".

"Toți artiștii lui Costi Ioniță vor ajunge în top"

Pentru Cocolino, membru al trupei, "Imba" înseamnă totul și consideră că se vor clasa printre cei mai buni, dacă vor munci foarte mult, așa cum "toți artiștii lui Costi Ioniță vor fi în top". Andrei a făcut parte ca dansator din staff-ul mai multor artiști celebri. Pe Alex l-a atras ideea de a fi DJ și crede că va intra să lucreze la radio abia pe la 50 de ani, "cînd nu voi mai merge în cluburi". Deși s-au scris răutăți, cei de la "Imba" le-au trecut cu vederea și tot ce își doresc este "să dovedim lumii că merităm un loc în primii zece". Relația cu Costi, impresarul lor, este una de prietenie și "el este un om de muzică, pe care lumea ar trebui să-l aprecieze, pentru că a demonstrat ce poate", consideră Tamara.

 

COMENTARII

cineva:
trupa imba....tamara
o cunosc destul de bine pe tamara,fiind prietene, am fost cu ea zi si noapte timp de cateva luni...mai multe detalii nu dau.....tamara nu mai e cu fostul ei prieten de mult timp. knd era in primul an de facultate mi`a zis ca nu mai e cu el de ceva timp (pana atunci au stat impreuna 3 ani. nu stiu la ce prieten se refera cea care a scris articolul si ea, adik tamara, cel mai sus mentionat fiind singurul prieten pe care la avut timp de mai multi ani. oricum ii doresc bafta in continuare, stiu ca si`a dorit ft mult sa ajunga cantareata in adevaratul sens al cuvantului, kiar dak meritul e si al meu.
LYU:
E O FATA F TALENTATA SI AMBITIOASA
De mica si-a dorit sa cante , de pe atunci , de la gradinita a urcat pe scena si era prezenta la toate evenimentele muzicale din oras si judet . Stiu ca la un moment dat isi facuse o trupa singura , cu o alta colega si chiar erau mici vedete pe plan local . Nu reusea insa sa urce mai sus de locul 2 prin concursuri datorita faptului ca era mereu faultata de o asa -zisa rivala , care si ea canta si avea mare sustinere in oras .Sita timpului insa a separat graul de neghina si , fata a ajuns la locul ei bine meritat . Meritul de-a fi ajuns aici este al ei si numai al ei , dar , in primul rand al lui Dumnezeu .A intalnit exact omul potrivit , la momentul potrivit , care a crezut in ea si in valoarea ei . Stiu ca a avut un prieten prin liceu , cu care a avut o relatie platonica , primul ei prieten , dar de care s-a despartit in momentul in care acesta incepuse sa fie destul de gelos si care nu accepta ideea ca ea sa cante . Acum , este al doilea an cand intra in semifinala Eurovision , de data aceasta singura , ca solista a trupei IMBA . Fata chiar are voce si talent , e si frumusica , asa ca sper sa aiba succes . Cine isi aroga meritul de a o fi ajutat-o sa ajunga aici , este un impostor sau o impostoare . SUCCES TAMY LA EUROVISION 2009 SI PE MAI DEPARTE IN TRUPA IMBA SI IN CARIERA ARTISTICA !
marius:
despre tamy
tamy e prietena acum cu un mare curvar..saracuta
tot ralu:
despre LYU
la cat te-ai scremut de mult sa scoti vorbele astea frumoase despre TAMI pun pariu ca esti mama ei...sau vr-o ruda ceva...mai bine ai avea grija cu cine umbla daca chiar e ahtiata sa faca cariera!cu dan ionescu nu are nici o sansa la fericire...poate la un trai decent,cel mult!
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU