Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3072 > Monden-Mass-media Nr. 3072 de joi, 28 august 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Monden-Mass-media

"Litoralul pentru toţi" se adresează īn special celor cu venituri reduse

articol de: Livia Radu
"Litoralul pentru toţi" se adresează īn special celor cu venituri reduse
 
Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului a lansat ce de-a treia ediţie a programului "Litoralul pentru toţi", cel mai atractiv program care este adresat tuturor turiş- tilor care iubesc litoralul romānesc. Programul va īncepe la data de 1 septembrie şi se va derula pīnă la o dată finală estimativă - 15 octombrie. Programul "Litoralul pentru toţi" se remarcă printr-o ofertă variată , care cuprinde oferte pentru 4.000 de locuri de cazare īn hoteluri de la 1- 4 stele.

Preţurile variază īn funcţie de condiţii

Dacă aţi amīnat concediul şi nu aţi plecat īncă īn vacanţă, este cazul să vă luaţi  un moment de respiro, mai ales că preţurile programului sīnt mult mai mici decīt īn plin sezon estival. Tarifele pentru această ediţie a "Litoralului pentru toţi" sīnt următoarele, pentru un sejur cu şase nopţi : la un hotel de patru stele 465 ron, la hotel de trei stele variază īntre 240-340 ron, īn funcţie dacă turistul optează şi pentru mic-dejun. La hotelurile de două stele un sejur costă 159 ron, iar cei care aleg hoteluri de o stea trebuie să scoată din buzunar pentru cazare suma de 129 ron. Astfel, buzoienii şi toţi romānii cu ve-nituri reduse pot petrece o săptămīnă la malul Mării Negre, cu speranţa că şi vremea va fi favorabilă.

Agenţiile buzoiene se īntrec īn vīnzarea de bilete

Agenţiile de turism care au achiziţionat bilete la "Litoralul pentru toţi" au epuizat deja biletele pentru prima săptămīnă din luna septembrie. Deşi au mai avut solicitări, unele agenţii au fost nevoite să-şi refuze clienţii, să-i īndrume spre concurenţă sau să aştepte să soseacă biletele pentru următoarele sejururi. Buzo- ienii au preferat hote- lurile de două şi trei stele, mai puţin cele de patru stele, deşi nici pentru acelea preţurile nu erau mari, īn comparaţie cu banii pe care erau nevoiţi turiştii să-i plătească īn plin sezon estival.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU