Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2973 > Monden-Mass-media Nr. 2973 de luni, 5 mai 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
Rusia scăldată în sînge de Arghezi (4)

de Ion CRISTOIU
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Monden-Mass-media

Lucia Dumitrescu este majoră

articol de: L.R.
Lucia Dumitrescu este majoră
 

Tînăra vedetă buzoiană Lucia Dumitrescu a sărbătorit pe 29 aprilie împlinirea celor 18 ani de viață, ce semnifică majoratul, trecerea de la copilărie la maturitate și zborul puiului din cuibul părintesc. Lucia însă și-a urmat de mică propriul drum și o carieră muzicală, susținută desigur de părinții săi. Astfel a reușit pînă la 18 ani să fie cunoscută de toată țara, să cîștige trofeul Mamaia și să participe la festivaluri internaționale.

Petrecerea Paștelui
Deși este elevă în București, Lucia a venit la Buzău pentru a fi alături de familie și a petrece împreună sărbătoarea Paștelui. "De Înviere am fost la Biserica Eroilor, de care aparțin împreună cu familia mea și cu rudele. Vreau să stau alături de ei cît mai mult timp, căci pe urmă voi pleca la București".

Majorat- Lucia Dumitrescu
Zi mult așteptată de Lucia, majoratul sărbătorit pe 29 aprilie va fi marcat prin organizarea a două petreceri, dintre care una la Buzău, cu familia, rudele și prietenii de acasă, alta într-un club bucureștean, mai puțin cuminte, ferită de ochiul critic și grijuliu al mamei. La cheful de la Capitală sînt invitați colegi de clasă și amici din lumea muzicală, printre care Grasu XXL, Alex și Conekt-r. Nu va lipsi Cătălin Josan, de la Megastar, pe care Lucia îl consideră un bun prieten. Deși îl consideră "drăguț și nebun, așa ca mine", Lucia nu recunoaște că între ei s-a înfiripat o idilă.

Visele Luciei
Revenită în țară din Italia, unde a obținut premiul întîi la festivalul "Anapie", organizat la San Nicandro, Lucia spune că și anul trecut de ziua ei a cîntat la Napoli. Întrebată fiind dacă este mîndră de ea și de tot ceea ce a realizat pînă în prezent, Lucia a răspuns cu maturitate și înțelepciune că "nu sînt mîndră, mîndrie nu trebuie să ai, doar mulțumire sufletească. Sînt bucuroasă că Dumnezeu este cu mine și m-am născut mai norocoasă. Îmi doresc să ajung foarte sus în muzică pentru că-mi place foarte mult să cînt".

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU