Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2848 > Monden-Mass-media Nr. 2848 de luni, 26 noiembrie 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Monden-Mass-media

Īn Pub Tessence,


"Sugar Blue" a făcut senzaţie

"Trenul de Noapte" a deschis concertul celui mai bun muzicuţionist din lume

articol de: (Viorica Craiu)
"Sugar Blue" a făcut senzaţie
 
Sugar Blue, unul dintre cei mai apreciaţi muzi­cuţionişti din lume, a sus­ţinut un concert incendiar īn Pub Tessence, la sfīrşitul săptămīnii trecute, alături de band-ul său. Īn deschiderea acestuia au cīntat cei de la "Trenul de Noapte", trupă din care fac parte şi doi buzoieni.
Atmosfera a fost una "īncinsă", spectatorii dansīnd printre scaune şi mese.

Pe scenă au fost şi doi buzoieni

După un drum de 13 ore, membrii trupei "Trenul de noapte" au lăsat, totuşi, oboseala deoparte şi au deschis spectacolul ce avea să ţină treaz publicul pīnă aproape de dimineaţă. Pentru cei ce  nu-i cunosc, aceştia şi-au făcut debutul chiar la Buzău, pe scena festivalului de blues "BLUZĂU 2006". Cu un repertoriu original, presărat din cīnd īn cīnd de texte sortite să aducă zīmbetul pe buze, "Trenul de Noapte" a ridicat publicul īn picioare. Una dintre surprizele serii a fost anunţul că din trupă fac parte doi buzoieni.

Basistul din Sugar Blue Band este o fată

Cu o muzicuţă şi o pălărie de cowboy, Sugar Blue a īncīntat publicul. Interpretul, cīştigător al unui  Premiu GRAMMY pentru albumul "BLUES EXPLOSION", urmat īn 1988 de un al doilea premiu Grammy pentru prezenţa sa pe albumul "HIDDEN CHARMS" al lui Willie Dixon, s-a dovedit un tip popular, care a ştiut cum să creeze atmosferă, interacţionīnd permanent cu spectatorii, dansīnd şi promiţīnd că va reveni la Buzău. Deşi nu toţi au rezistat pīnă la sfīrşitul concertului, majoritatea s-au declarat entuziasmaţi de prestaţia artistului american īn oraşul nostru. O altă surpriză a serii a fost prezenţa īn "Sugar Blue Band" a unei tinere, pe nume Ilaria, spre uimirea unora care afirmau că foarte rar se īntīlneşte o fată să cīnte la chitară bass, acest instrument fiind dedicat īn totalitate bărbaţilor.

Un public amator de blues

Clubul buzoian, considerat unul exclusivist, a fost asaltat de iubitorii de blues, chiar dacă au trebuit să scoată din buzunar 20 RON pentru un bilet. Īn jurul orei 23:30, cei de la "Sugar Blue" au hotărīt să ia o pauză, moment nu tocmai bine ales. Deşi la īnceputul spectacolului toate locurile  au fost ocupate, īn pauză au plecat mai mult de jumătate dintre spectatori. "Atunci cīnd au cīntat cei de la "Trenul de noapte" mi s-a părut atmosfera cam monotonă, īn comparaţie cu cei de la "Sugar Blue", care au fost "super tari!", ne-a decalarat o tīnără prezentă la concert.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU