Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5939 > La zi Nr. 5939 de miercuri, 11 septembrie 2019  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi  

Trupul militarului ucis în Afganistan a ajuns acasă Trupul militarului ucis în Afganistan a ajuns acasă

Militarul buzoian Ciprian Ștefan Polschi, răpus în Kabul săptămâna trecută, este adus marți, în țară. El va fi înmormîntat joi, cel mai probabil, în Cimitirul Eroilor din Buzău.

Ceremonia de repatriere a sublocotenentului post-mortem Ciprian-Ștefan Polschi și a lui Vasile Rădună, reprezentant al misiunii diplomatice a României la Kabul, de asemenea căzut la datorie în timpul îndeplinirii unor misiuni în Afganistan, este programată marți, 10 septembrie,  în jurul orei 12.3 [...]


 

Încă o zi fără apă caldă

Dușuri reci și marți dimineață pentru buzoieni. Regia Autonomă Municipală nu a reușit să remedieze decît parțial avaria apărută luni la racordul PT 40, de la intersecția străzilor Vulcan și Grâușorului. Între timp, au fost demarate și alte lucrări la PT 4, ceea ce a condus la oprirea cazanului care produce agent termic. Directorul RAM Buzău, Aurel Gubandru spune că lucrurile ar putea reintra în normal la orele prânzului.

"Problema este remediată 90 la sută. Unii si-au făcu [...]


 

Adolescent drogat, găsit inconștient în parc

Există sau nu problema drogurilor la Buzău?

Adolescent drogat, găsit inconștient în parc

Evenimentul de acum două seri confirmă consumul de stupefiante în orașul Buzău


Drogurile încep să facă tot mai multe victime la Buzău. Un adolescent de 17 ani a fost găsit, luni seară, în jurul orei 19.30, inconștient, zăcînd pe o bancă. Polițiștii locali l-au descoperit și au chemat Salvarea iar în urma ana­lizelor efectuate la spital s-a constatat că acesta era drogat.

Este al doilea caz depistat în ultimele zile de polițiștii locali. Tânărul a fost descoperit luni seară în jurul orei 19.30, în timp ce zăcea inert pe o bancă din parcul a [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU