Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5924 > La zi Nr. 5924 de marti, 13 august 2019  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

La Țintești


Șeful postului de Poliție Breaza, condus joi pe ultimul drum

Cristi Oprea a murit săptămîna trecută, într-un accident rutier în județul Brașov

articol de: Cristina STERIAN
Șeful postului de Poliție Breaza, condus joi pe ultimul drum
 

Șeful Postului de Poliție din Breaza, Cristi Oprea, care a murit vineri într-un accident rutier în județul Brașov va fi înmormântat joi, în Țintești, localitatea sa natală. Sicriul cu trupul neînsuflețit al polițistului Cristi Oprea a ajuns în cursul zilei de luni în județul Buzău. Cortegiul a făcut un popas la Breaza, unde Cristi Oprea a lucrat în ultimii ani, fiind șef de post în această localitate. Polițistul va fi depus apoi la Țintești, unde va fi înmormântat joi. 

"Dragi enoriasi ai comunei Breaza, luni, 12 August, in jurul orei 14, trupul neînsufețit al celui care a fost Cristi Oprea, șeful de post al comunei Breaza, va fi adus la postul de politie Breaza. Va fi un popas în drum spre localitatea natala. Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu, o pot face in jurul 14. Ora este aproximativă. Sosirea cortegiului funerar va fi anunțată de clopotul bisericii Breaza. Dumnezeu să-l odihnească!!!!", a anunțat pe facebook o apropiată a familiei Oprea.

Fiica cea mică a polițistului în vârstă de 3 ani și soția acestuia sunt în continuare internate în spital, însă sunt în afara oricărui pericol. Cel mai probabil, femeia va fi externată până în ziua în care soțul său va fi condus pe ultimul drum.  Cristi Oprea avea 39 de ani și era agent șef, șef al secției de Poliție din Breaza. După ce a absolvit școala de la Câmpina, Cristi Oprea a fost repartizat la IPJ Buzău, unde  lucra de 17 ani.  Cristi Oprea a murit vineri alături de un prieten de-al său, Costy Brânză, într-un cumplit accident de circulație produs în județul Brașov. Mașina în care se aflau buzoienii s-a ciocnit cu un autotren, într-o curbă, și s-a făcut praf. Polițistul și prietenul său, care se afla în dreapta sa, au murit pe loc. Soția și fiica polițistului dar și soția lui Costy Brânză au fost rănite în urma impactului devastator, toate cele trei victime fiind transportate la spital.  Cele două familii din Buzău se duceau la Târgu Mureș unde aveau fetele în cantonament la handbal.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU