Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5858 > La zi Nr. 5858 de joi, 11 aprilie 2019  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

O țigară i-a grăbit sfîrșitul?


Misterul sinuciderii austriacului spînzurat sub pod

Rudolf Heinz pare să fi trecut printr-o gravă depresie psihică

articol de: Doru GHEORGHIADE
Misterul sinuciderii austriacului spînzurat sub pod
 

Cetățeanul austriac descoperit spînzurat sub podul Mărăcineni avea un psihic zdruncinat de o dramă personală, susțin surse din mediul anchetatorilor. Aceleași surse afirmă că dezechilibrul emoțional a fost produs de decesul fostei sale soții pe care a iubit-o și a respectat-o foarte mult și care s-a stins din cauza unui cancer agresiv. Din această cauză Rudolf Heinz a încercat în mai multe rînduri să o convingă pe noua sa iubită să renunțe la fumat socotind că s-ar putea îmbolnăvi și ea grav și astfel ar putea să o piardă.

Practic, austriacul a dezvoltat o adevărată psihoză o bolii pe care însă femeia a tratat-o cu lejeritate, fapt care l-a radicalizat și mai tare pe Rudolf Heinz, spun investigatorii cazului. În aceste condiții, faptul că bărbatul s-a supărat foarte tare și a hotărît să-și pună capăt zilelor doar pentru că și-a surprins iubita fumînd deși i-a cerut insistent să renunțe la tutun pare să fie cea mai plauzibilă explicație pentru gestul extrem al sinuciderii. De altfel, pe biletul de adio găsit la locul sinuciderii scria: "Renunț la viață de dragul ei", iar acestea confirmă ipoteza unei sinucideri produsă de un declick care a survenit pe fondul unei puternice instabilități emoționale. Povestea de dragoste dintre Rudolf și buzoianca a început cînd el a cunoscut-o pe Gianina care i-a devenit, la scurt timp, soție în urmă cu doi ani pe cînd aceasta lucra în Austria, iar în vară aveau programată cununia religioasă și nunță la Viena. Rudolf mai fusese căsătorit și însă fosta sa soție a fost răpusă de cancer ceea ce îl determina să fie foarte atent la stilul de viață al Geaninei, actuala soție căreia îi cumpărase o casă la Potoceni. 

Mesaj tratat cu superficialitate?

Conform apropiaților cei doi s-ar fi certat duminică seară după ce Rudolf ar fi văzut-o pe Geanina trăgând dintr-o țigară deși aceasta i-ar fi promis că se va lăsa de fumat. Bărbatul a plecat de acasă și a înnoptat la un hotel din oraș, iar a doua zi a vorbit cu cea care îi devenise soție spunându-i că se va sinucide. Mesajul a fost tratat cu superficialitate, tînăra crezând că soțul spune așa doar pentru a o convinge să renunțe la fumat, însă după câteva ore avea să primească vestea teribila ca soțul său s-a sinucis. Cei care i-au cunoscut pe Rudolf și Gianina zic că nimic n-ar fi anunțat un asemenea deznodămînt.

"Doi oameni plini de viață!"

"Da, i-am perceput întotdeauna ca fiind doi oameni foarte veseli și plini de viață, atât domnul, cât și doamna. Nu am văzut nimic care să-l fi constrâns să facă lucrul acesta și a înțeles absolut tot, referindu-mă la faptul că știa ceea ce face domnul, în primul rând. Pe lângă asta, ca lucru care pe mine m-a mulțumit, să spun, este în momentul în care s-a întrebat dacă dorește sau nu să se căsătorească, răspunsul dânsului a fost în limba română, și nu în limba engleză, așa cum i-a tradus interpretul", a declarat ofițerul de stare civilă.

"Rîdeau, erau fericiți"

"Râdeau, chiar râdeau eram cu o vecină și întreba, cică, "Uite, râde?". Dar într-adevăr, noi nu am știut până când am văzut că nu vorbește română și am auzit că el nu este de naționalitate română. Da, dar râdeau, într-adevăr, erau fericiți atunci când i-am văzut, că erau cu câinele și ne-am mirat și noi. Am înțeles că printr-o ceartă, că ar fi fost la o discotecă, la un club și cică de-acolo ce s-ar fi întâmplat între ei, vă dați seama. Am rămas surprinsă pentru că îi vedeam împreună, plecând mereu cu mașina, deci zilnic îi vedeam trecând că pe aici era traseul lor, plecând la Buzău", a spus una dintre vecine ale cuplului.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU