Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5552 > La zi Nr. 5552 de joi, 12 octombrie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi  

Autoturism în flăcări în parcarea unui supermarket din oraș

Alarmă în parcarea unui supermarket din cartierul buzoian Broșteni. Un autoturism a luat foc din senin, în timp ce era în parcarea punctului comercial.

De teamă ca incendiul să nu se extindă și la celelalte autoturisme, s-a dispus măsura ca proprietarii să și ridice rapid mașinile. Oamenii au încercat inițial să stingă flăcările cu stingătoarele, însă pentru că nu au reușit, au chemat pompierii. Din fericire, focul nu s-a extins și la celelalte mașini din parcarea supermarketului. Flăc [...]


 

Semafoarele inteligente de la Crîng, mai deștepte decît cei care le-au montat

"Șoferii zic merci!"

Semafoarele inteligente de la Crîng, mai deștepte decît cei care le-au montat

Șoferii au fost nevoiți să aștepte și cîte o jumătate de oră pentru a traversa intersecția, pentru că nu există o informare cu privire la funcționarea lor


Semafoarele inteligente montate de societatea Urbis Serv în intersecția de la Crîng au bulversat tot traficul în zona respectivă. Ieri, circulația, care și așa era destul de anevoioasă în zona Crîng, s-a remarcat prin cozi infernale, care  s-au format pe ambele sensuri, atît dinspre bariera Ploiești, cît și dinspre strada "Mareșal Averescu".

Ceea ce în opinia autorităților urma să meargă strună, s-a dovedit un adevărat coșmar pentru șoferii care au ajuns ieri în zona Crîng.


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU