Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5283 > La zi Nr. 5283 de miercuri, 31 august 2016  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 31

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi  

Mașinuțele electrice și bicicletele, scoase de pe aleile Crîngului Mașinuțele electrice și bicicletele, scoase de pe aleile Crîngului

Primăria ur­mea­ză să îi scoată din Parcul Crîng pe întreprinzătorii care închiriază ma­șinuțe electrice sau biciclete pentru agre­ment.          
Măsura intră în vigoare la 1 septembrie și a fost luată, spun polițiștii locali în urma reclamațiilor venite din partea cetățenilor. Pentru a se asigura că nu vor existat probleme, cu punerea în aplicare a deciziei de sistare a acivității, agenții de la Poliția Locală i-au notificat ieri pe comercianți.
"În scopul asigurării climat [...]


 

Au dispărut, una cîte una

"Carte de dat, carte de luat", un proiect prea generos

Biblioteca în aer liber organizată de Muzeul Județean a rămas fără multe dintre volumele depuse în cutiile speciale


Carte de luat, nu de dat. Așa au tradus mulți dintre buzoieni mesajul proiectului inițiat vara aceasta de Muzeul Județean Buzău, care a amenajat o adevărată bibliotecă în aer liber.     
Drept dovadă, la scurt timp după ce diverse volume au fost amplasate în casetele montate pe copacii din Parcul Crîng, cărțile au început să dispară una cîte una. Dar nu din cauza numărului mare de cititori, ci pentru că au fost luate de la locul lor și nu au mai fost returnate. În momentul în care au vă [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU