Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4364 > La zi Nr. 4364 de marti, 18 decembrie 2012  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi  

Pregătiri de Sărbători

Frumusețe periculoasă

Verificările autorităților la cabinetele de înfrumusețare și frizerii s-au lăsat cu sancțiuni


Atenție ce alimente cumpărați și cum vă pregătiți pentru Crăciun și Anul Nou! Autoritățile îndeamnă la atenție sporită după ce, în urma unor verificări, au descoperit grave abateri în cabinetele de înfrumusețare. Perioada premergătoare Sărbătorilor de iarnă reprezintă un bun prilej pentru comercianți în a-și mări profitul, uneori folosind metode mai puțin corecte atît pentru buzunarul, cît și pentru sănătatea clientului. Direcția de Sănătate Publică Buzău atrage atenția asupra faptului că folosi [...]


 

Zeci de mii de șomeri

În luna decembrie, A.J.O.F.M. a înregistrat la nivelul județului Buzău o rată a șomajului de 8,3 la sută, cu 0,3 procente mai mare decît în prima lună a anului 2012. Peste 15.500 de persoane nu au încă un loc de muncă, reiese din datele instituției, peste 11.000 fiind șomeri fără indemnizație. Cel mai scăzut nivel al ratei șomajului în județul Buzău s-a înregistrat în luna iunie, 6,6 la sută, respectiv 12.670 de șomeri indemnizați și neindemnizați.  


[...]


 

Program anti-trichină

În perpectiva Sărbătorilor de iarnă, Direcția Sanitar-Veterinară va deschide laboaratoarele pentru efectuarea examenelor trichineloscopice de către medicii instituției. Vor fi puse la dispoziție cele trei laboratoare din municipiul Buzău, Piața Centrală, Piața Crîng, Piața Micro V, și cel din Piața Centrală a orașului Rîmnicu Sărat. Laboratoarele vor fi deschise pentru buzoieni în perioada 15-23 decembrie, autoritățile luînd decizia ca și în data de 24 să se lucreze, dar pînă în jurul prînzului. [...]


 

Sărbători cu jandarmi montani

Traseele montane și zonele turistice din nordul județului vor fi atent supravegheate în perioada imediat următoare de către Postul de Jandarmi Montani. Căderile masive de zăpadă și afluxul de turiști așteptat în perioada Crăciunului și Anului Nou au determinat autoritățile mobilizarea efectivelor de jandarmi montani, în perspectiva căutării și salvării persoanelor dispărute sau accidentate.


[...]


 

Radar

Frați scandalagii

Frați scandalagii
Pe fondul consumului de alcool, trei frați din Racovițeni au fost amendați de polițiști după ce au început să se certe cu ceilalți "prieteni de pahar". După ce au fost dați afară din local pe motiv că erau turbulenți, asupra unuia dintre cei trei "certăreți" a fost  găsit un cuțit. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, fiind totodată toți amendați pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
Mirela DUMIT [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU