Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3188 > La zi Nr. 3188 de luni, 19 ianuarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi  

Victime de week-end

Incendiu fatal pentru un bătrîn

Focul a pornit de la o lumînare


Un bătrîn în vîrstă de 71 de ani din orașul Pogoanele a murit în urma unui incendiu care i-a cuprins locuința. În noaptea de 16 spre 17 ianuarie, ora 23.00, polițiștii din localitate au fost sesizați cu privire la faptul că la domiciliul unui localnic a izbucnit un incendiu.
Pentru stingerea focului au intervenit reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău și ai Primăriei Pogoanele, care au stabilit ca sursă de producere a focului o lumînare, folosită pentru ilumin [...]


 

Pentru siguranța petrecăreților

Razie de amploare în discoteci

Polițiștii nu i-au iertat nici pe șoferii aflați în trafic


O razie de amploare organizată de Poliție la sfîrșitul săptămînii împreună cu jandarmi și polițiști comunitari în barurile și discotecile din oraș nu s-a soldat cu rezultate spectaculoase, dar s-a lăsat cu ceva amenzi și chiar cu un dosar penal.
Acțiunea a avut drept scop prevenirea faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice, depistarea persoanelor care nu respectă prevederile legale în domeniul comerțului și a celor care sînt pretabile la comiterea de infracțiuni contra patrim [...]


 

Triaj de groază

1.500 de elevi cu rîie și păduchi

Chiar și așa, sutele de copii depistați cu păduchi și rîie nu reprezintă o surpriză pentru autoritățile medicale


Peste 1.500 de elevi au venit la școală cu rîie și păduchi. În urma controalelor efectuate de medici în toate unitățile de învățămînt din județ a rezultat faptul că, după vacanța de iarnă, nu numai copiii din mediul rural s-au ales cu paraziți ci și cei din oraș. Așa se face că la peste 1.500 de copii din județ li s-a mai interzis să vină la școală. Ei au fost depistați cu boli contagioase care îi puteau contamina pe ceilalți.

Angina, cea mai frecventă în rîndul elevilor
Cea [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU