Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3158 > La zi Nr. 3158 de sambata, 6 decembrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi  

Corectură la lista cu monumente

Direcția Județeană de Cultură, Culte și Patrimoniu Național a inițiat o acțiune în vederea corectării și completării listei de monumente și situri arheologice aflate pe lista proiectului E-GISPAT.
Deoarece s-au constat mari scăpări în legătură cu adresa exactă a monumentelor istorice și a siturilor înscrise în listă, responsabilii din cadrul direcției vor să corecteaze erorile apărute. În prezent, E-GISPAT este un program național de implementare a unui sistem informațional geografic (G [...]


 

Amenzi pentru gunoaie aruncate în stradă

Persoanele care vor încălca noile prevederi vor plăti sume ce depășesc 300 de milioane de lei vechi

Se înăspresc condițiile pentru cei care aruncă gunoiul în plină stradă și pentru cei care transportă deșeuri. Astfel, persoanele care vor fi prinse că aruncă gunoiul în stradă riscă amenzi usturătoare.
Acestea trebuie să scoată din buzunar sume care vor depăși 300 de milioane de lei vechi. În plus, riscă să rămînă și fără mijlocul de transport.
De asemenea, cei care doresc să transporte deșeuri periculoase și nepericuloase trebuie să dețină un aviz pentru a scăpa de amenzile costi [...]


 

Inspecția Sanitară nu se lasă

Maternitatea, controlată la sînge

În această lună, angajații I.S.S. Buzău urmează să demareze alte serii de controale și în Spitalul Județean precum și în unitățile spitalicești din Rîmnicu Sărat și Nehoiu


Maternitatea Buzău este obiectul unui control amănunțit demarat de ­inspectorii sanitari de stat. La baza acestui control au stat unele suspiciuni legate de starea de sănătate a patru bebeluși care s-au născut în unitatea spitalicească.
Mai exact, exista suspiciunea ca micuții să fi fost  infestați cu niște viruși care deocamdată nu au fost confirmați de probele bacteriologice prelevate din Maternitatea Buzău de inspectorii sanitari.

Rezultate proaste
În cadrul acestei [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU