Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2986 > La zi Nr. 2986 de marti, 20 mai 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
Filantropi și realiști (6)

de Valentin STAN
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Transportatori fără licență

Neregulile de toate felurile ale transportatorilor au intrat în atenția Poliției și ale autorităților cu competențe în do­me­niu, care nu par să le treacă cu vederea neregulile descoperite. Ofițerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au început urmărirea penală împotriva unui buzoian de 38 de ani, administratorul unei societăți comerciale, pe care îl acuză de săvîrșirea infracțiunii de nerespectare a regimului transportului rutier public.
Polițiștii îl suspectează că în perioada anilor 2006-2007 a executat activități de transport balast folosind un autocamion pentru care nu deținea licență de execuție. Valoarea totală a încasărilor realizate astfel este de 117.991 lei. Un tînăr de 28 de ani este la rîndul său urmărit penal tot  pentru săvîrșirea infracțiunii de nerespectare a regimului transportului rutier public, dar și pentru folosirea creditului societății în scop contrar intereselor acesteia.
Bărbatul, în calitate de administrator al unei societăți, este acuzat că în cursul anului trecut a efectuat activități de transport rutier fără a deține licență de execuție pentru autovehicul, valoarea totală a încasărilor fiind de 97.720 lei.
Mai mult decît atît, el a folosit în interes personal suma de 129.588 lei.
Cercetările care îi vizează pe cei doi administratori de firme sînt continuate în vederea recuperării prejudiciului.


Două cazuri de meningită în județ
Săptămîna trecută, medicii de la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean au înregistrat două cazuri de meningită. Primul caz a fost depistat la o bătrînă din comuna Lopătari, care a fost adusă de urgență la spital, acuzînd dureri puternice de cap, febră și vărsături.
Femeia a primit îngrijiri de specialitate la spital, iar în prezent se află sub tratament. Cel de-al doilea caz s-a întregistrat la un copil din Florica, dar nu a fost o formă gravă de boală. De asemenea, copilul a primit îngrijiri și se află în afara oricărui pericol. Elena Damian, medic primar la spitalul de Boli Infecțioase, spune că nu este vorba de forme grave de boală și că sînt normale pentru această perioadă.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU