Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2716 > La zi Nr. 2716 de luni, 25 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi  

Tranzacțiile agricole s-au revigorat

Piața produselor agricole s-a echilibrat după ploile din ultimele zile. Oborul de cereale a fost ieri mult mai animat decît în urmă cu o săptămînă, semn că efectele secetei ce amenință culturile din acest an nu îi mai sperie atît de tare pe producători. Spiridon Răileanu, administratorul oborului, este de părere că tranzacțiile cu produse agricole au revenit la normal datorită precipitațiilor căzute în cursul săptămînii.

După o stagnare de cîteva săptămîni a comerțului cu animale și ce [...]


 

Autoturisme proiectate pe cîmp

Vineri seara, la ora 17.00, în timp ce conducea un autoturism Opel Vectra pe DN 2 E 85, în afara localității Căldărușanca, un bărbat de 39 ani, din Adjud, nu a păstrat o distanță de siguranță față de un autoturism VW care se deplasa în aceeași direcție și l-a tamponat din spate.

În urma impactului, ambele autoturisme au fost proiectate în afara părții carosabile, pe cîmp. Din accident a rezultat vătămarea corporală a unei femei în vîrstă de 41 ani, pasageră pe scaunul din dreapta față [...]


 

Mrr... mrr... la domnul vice!

Cu o săptămînă în urmă prezentam situația alarmantă creată de potăile comunitare în cartierul Micro III, zona cuprinsă între gruparea de blocuri A4, A5 și A6 și gruparea de blocuri C, H și E. În acest perimetru acționează haite de cîini comunitari care atacă în special copii, mame cu copii mici în cărucior și femeile în vîrstă.

Am văzut cîini punînd pe fugă mame ce-și plimbau copiii de mînă sau altele alergînd de mama focului pentru a scăpa de colții cîinilor cercelați ce au pus stăpîn [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU